slide show

Stop the clock

Det var verkligen så skönt att vara ledig igår, ledig mitt i veckan som lärare? Det händer liksom aldrig så dagen var guld värd! Jag sov till kl 10, åt frukost i lugn och ro, tittade på två avsnitt av Störst av allt, redigerade bilder, städade lite, läste en stund och jobbade cirka en timme med att fixa klart det sista inför dagens lektioner och på kvällen tittade jag på Masterchef Australia och Sveriges mästerkock. Idag är det torsdag vilket är den absolut tuffaste dagen på jobbet, jag har 6 långa lektioner direkt efter varandra och jag hinner faktiskt inte sitta ner ens två minuter vid mitt skrivbord. Pauserna är obefintliga på torsdagar och helt ärligt har jag ont i magen inför varje torsdag. Nästa läsår tänker jag vägra ett sådant schema, jag fixar inte det. Denna terminen går det dock inte att göra något åt det så det är bara att bita ihop varje torsdag.
 
Som om inte det vore nog är det föräldramöte ikväll också kl 18 så jag jobbar till cirka 20, BRUTALT :( Nej, inget jag ser fram emot. Tur det är fredag imorgon, jag ska ta det lugnt hela helgen. Imorgon ska jag till sjukhuset och ta 43 botox sprutor mot migrän, det är en så tuff timme på sjukhuset och framför allt efteråt, fyfan mår skit varje gång. Jag vet att jag kommer må riktigt kasst på kvällen, det gör så ont i hela huvudet och nacken när jag ligger ner i och med att det är i huvud, nacke, käke och axlar jag får 43 sprutor. Jag ser inte fram emot det men effekten är ju positiv så det är bara att bita ihop kring detta också.
 
Ha en fin dag så hörs vi ♥Kommentarer

Ta vara på dig, Carro. <3

Svar: Det var så roligt att skicka iväg så fina tackkort till våra bröllopsgäster! Tack för dina ord.

Kram

Svar: Tack Jasmine, det ska jag <3
Carro

Oj! Får du 46 injektioner? Vart får du alla dem? Får själv botox lot migrän och får bara (har fobi för sprutor så det är alldeles för många egentligen, hah) 31 injektioner. Kan inte tänka mig att få ännu fler! Nog plågsamt som det är! 😱

Svar: 43 st! Jag får i käken, nacken, axlar, tinningen och sedan en massa i huvudet på olika ställen. Det gör så ont!! Verkligen tortyr :( Jag har diabetes så jag är van vid sprutor men just sprutor i huvudet är fruktansvärt... Har du stora problem med migrän?
Carro

Vad skönt med en ledig onsdag, låter som du njöt! :)

Svar: Det var underbart! Synd det inte är någon ledig dag denna veckan också :P
Carro


Kom ihåg


Trackback