slide show

Perfekt nyår

Medan jag är på jobbet kan ni se lite mer bilder från Österrike. Min nyår började som sagt på det mysigaste sättet någonsin! 
(null)

(null)
Vaknade, åt en jättegod frukost och njöt av denna underbara utsikt som jag verkligen aldrig tröttnade på. 
(null)
Åh, åh!! <3
(null)
(null)
Efter frukosten tog vi det lugnt en timme, jag låg i sängen i min mysiga hoodie, tittade ut från balkongen då och då för att beundra utsikten och så låg jag och läste en timme, verkligen så mysigt och avkopplande. 
(null)
(null)
Därefter begav jag mig på massage som mamma överraskade mig med. Det var verkligen så skönt och välbehövligt! Massören var väldigt duktig, jag brukar aldrig gå hos män, föredrar kvinnliga massörer men han var så proffsig och duktig. Han tog i rejält så jag knappt kunde luta ryggen mot stolen för det gjorde sviiinont men antar att det behövdes. 

Efter massagen satte vi oss i loungen, drack juice och läste en stund till. Så himla perfekt start på nyår. Efter det begav vi oss ut på stan för vi skulle äta men det visade sig att alla restauranger hade stängt för de skulle förbereda inför kvällen, det var rätt snopet. Vi hittade till en restaurang/pizzeria som hade öppet och åt där, faktiskt gott! 
(null)

(null)
Denna morgonen kommer jag leva på länge, när vardagen känns trist, grå och jobbig. Guldstunder som dessa <3 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback