slide show

Tung fredag

Hej på er! 

Jobbade till kl 12 idag innan jag var tvungen att åka till sjukhuset. Fick ha vikarie på sista lektionen och det ger mig grov ångest och stress. Det var min åk 9 och nu är det inte lång tid kvar till nationella. Som perfektionist och med stort kontrollbehov är det jobbigt att lämna över lektioner till någon annan, inte för att jag inte tror att andra gör ett bra jobb utan för att jag älskar ha koll på saker och ting. Det var alltså med ett tungt hjärta jag åkte till Kristianstad 😝 mina elever var dock så gulliga, önskade mig lycka till och lovade att tänka på mig kl 13.15. Bästa!! 
(null)
Det var riktigt hemskt på sjukhuset idag. 43 sprutor fick jag och jag brukar härda ut smärtan rätt bra men idag var jag så nära på att börja gråta. Med tårar i ögonen försökte jag tänka på allt det roliga i livet men det var svårt. Sprutorna i bakhuvudet gjorde mest ont, jag ryser när jag tänker på det, vilken vidrig smärta!! Jag hade aldrig tagit botoxsprutor frivilligt om det inte vore för migränen. De sprutor jag får i ansiktet är ändå okej, ovanför ögonbrynen och pannan. Det gör ont men är ingen fruktansvärd smärta, tar man botox i skönhetssyfte är det ju där man stannar. Jag tar ju det dock inte i skönhetssyfte utan för att minska migränen och då tillkommer dryga 30 sprutor i huvudet, nacke, axlar och käke. Nålar hör inte hemma i huvudet, så enkelt önskar jag att det vore. Min neurolog är oerhört skicklig dock, hade inte kunnat önska mig en bättre neurolog än honom. Guld värd, verkligen! 

Efter sjukhuset åkte jag och mamma till C4 för att äta snabbt, jag hade inte "ätit" något annat än smoothie på morgonen och jag hann inte äta på jobbet så klockan blev runt 15 innan jag fick mat, inte bra med diabetes men ibland kommer livet mellan. Tänkte först att jag kanske orkar kika i lite affärer men mådde skit så ville bara hem. Har suttit på soffan hela kvällen, det gör ont när jag ligger ner så får undvika det fram tills det är dags att sova. Vila, vila och vila är mitt motto denna helg. Jag besparar er bilder på mig, röda blodproppar i ansiktet efter sprutorna, sjukt sliten och blek plus nästan obefintliga ögonfransar, åh neeej :( Kommentarer
» Anita

Hoppas du får till lite vila nu i helgen... Kram!!

Svar: Jag har verkligen vilat upp mig nu i helgen :) kram!
Carro

Men åh vilka söta elever <3 Ajaj, det låter inte som det skönaste! Men allt för att man ska må bra <3 KRAM

Svar: Verkligen så gulliga elever! Man blir så glad :) Det är sant, KRAM! <3
Carro

Åh vad jobbigt för dig, men hoppas sprutorna gör att migränen blir bättre iaf <3<3

Svar: Ja, det hoppas jag med <3
Carro


Kom ihåg


Trackback