slide show

Frågor ingen ställer till mig

Eftersom att ingen längre ställer frågor till mig passar jag på att svara på lite färdiga frågor i en lista, content som man säger. 

Vad är din bästa skönhetsbehandling? 
Hade det varit för en månad sedan hade jag svarat ögonfransförlängning vilket jag gjort under ett par års tid nu. Dock känner jag bara att jag måååste ta paus från ögonfransförlängningen. 
1. Det är svindyrt 
2. Mina egna fransar existerar typ inte längre, nej men det är så många som ramlat av. Fransarna som sätts på drar med sig rötterna och då är det bye bye till ens egna fransar. Får seriöst ångest över detta. 
3. Trött på att inte kunna tvätta ansiktet ordentligt eller typ gnugga sig i ögonen. 
4. Fransarna börjar gå mig på nerverna. 
5. Jag kommer dock må såå dåligt utan. Jag har haft förlängning i typ tre år nu så att gå från det till att vara osminkad kommer bli tufft. Kommer inte kunna använda mascara ens i och med att mina egna fransar typ icke existerar längre :)) måste köpa x lash, har någon av er provat det? Har någon av er också förstört fransarna av förlängning? Kommer de någonsin att växa ut? 🥵
(null)

Hur många barn skulle du vilja ha? 
I nuläget, noll faktiskt. Är inte alls sugen på barn. 

Var ser du dig själv om fem år? 
Om fem år jobbar jag forfarande som lärare och tycker fortfarande att det är väldigt kul men jag har då även utvecklat min verksamhet som bröllopskoordinator och arrangerar bröllop. Jag har inga barn men kanske en pojkvän som är sådär snäll och söt <3

Dina två bästa egenskaper och dina två sämsta egenskaper? 
Men oj, svårt! 

Bästa: jag är genuint snäll. Vill verkligen inte någon illa. Hade aldrig kunnat tänka mig att mobba någon, vara taskig mot någon eller liknande. Jag är helt enkelt väldigt snäll. Jag är också pålitlig. Säger jag att jag ska göra något så gör jag det. Berättar någon en "hemlighet" för mig så säger jag aldrig det vidare. Man kan helt enkelt lita på att det man berättar för mig stannar hos mig. Jag vet mycket om många som jag aldrig hade berättat för någon. 

Sämsta: jag är så himla otålig. Vill att allt ska hända på direkten. Som igår tex, jag skulle skriva ut ett papper här hemma men så hände inget när jag klickade på skriv ut, då ville jag bara sparka sönder skrivaren :) En annan dålig egenskap är att jag är världens största tidsoptimist, jag tror jag har all tid i världen och det slutar alltid med att jag kommer fram exakt på minuten eller lite senare. Sorry alla som väntat på mig under åren!! 

Vad är du mest nöjd med ditt utseende? 
Mina läppar, lätt. Det är också de får jag mest komplimanger för. Jag har alltid haft fylliga läppar och jag är väldigt nöjd med det. Inga fillers här inte! :-) 
(null)

Vad var det senaste du tittade på på tv? 
Talang, kvällens avsnitt var kul! 

Visa ditt senaste foto du tagit med din mobil och berätta om det. 
Inget roligt direkt, en hederlig Snapchat bild som jag skickade till en kompis. 
(null)

 3 saker jag helst inte gör.
Festar, hatar det verkligen. 
Åker kommunalt, finns inget värre. 
Lagar mat, fyfan så tråkigt. 

3 saker som irriterar mig. 
Folk som kör sakta, är det 70 så kör i 70 och inte i 60!!! 
Personer som hela tiden vill synas och höras, please. 
Snarkningar, jag förstår inte vad det är med mig men jag TÅL DET INTE, framför allt när man ska sova. Ahhhh. 

3 saker jag gjorde igår 
Jobbade, var på massage och läste ut en bok. 

Har du något smeknamn? 
Carro och Carro93. 

Har du något konstigt du alltid behöver göra? 
Tvätta händerna direkt efter jag skakat hand med någon. Jag undviker det så ofta det bara går men ibland går det inte att undvika, då måste jag tvätta händerna annars får jag sån ångest... 

Gråter du ofta? 
Nej, får migrän av att gråta så försöker undvika det. 
(null)

Hur var du i skolan? 
Duktiga flickan, gjorde alltid det man skulle och presterade på topp. 

Vad blir du stressad av? 
Att inte ha stenkoll på vad jag ska göra, oavsett om jag reser eller är på jobbet. Jag blir lugn i hela kroppen om jag vet precis vad som ska hända. 

En situation som du tycker är jobbig. 
Ni vet när man nästan håller på att gå in i någon och så flyttar man sig åt höger och det gör den personen också, sen vill man gå åt vänster och så gör den andra personen också det. OMG paniken. 

3 saker du är rädd för. 
Spindlar, vara ute ensam när det är mörkt, djupt vatten. 

Bästa och värsta land du besökt.
Bästa, USA. Värsta, Turkiet. 
(null)

Beroende av? 
Min mobil och Snapchat. 

Vad står det i ditt senaste inkomna sms? 
Jadå det var perfekt tajming 👍🏼

Hur svarar du i mobilen? 
"Hallå".

Vem ringde dig senast? 
Liam. 

Antal timmar sömn i natt? 
För lite, kunde inte somna så det var jobbigt. Cirka 5.5 timme. 

Hur känner du dig nu? 
Sjukt trött, ska snart sova. 

Vanligaste färgen på dina kläder? 
Svart, alldeles för myxket svart. 

Är du en morgon- eller kvällsmänniska? 
Kvällsmänniska alla dagar i veckan. Jag kan på riktigt inte förstå hur man kan gilla morgnar, jag börjar tro att alla som säger de gillar morgnar ljuger för hur kan man gilla något så hemskt? Jag är alltså så trött och så irriterad på morgonen. Morgnar är verkligen bland det absolut värst jag vet!!  (null)
Kommentarer

Men va roligt att läsa o se lite mer om dig :)

Svar: Vad kul att du tycker det :)
Carro

Kul att få ta del av dina svar! Modigt att du delar med dig. :)

Svar: Tack för kommentaren. Jag upplevde inte direkt att San Francisco var dyrare än andra städer i USA. Dock åt vi ute mer och då noterade jag att de tar extra betalt i princip jämnt - dricks, kortavgift, medarbetaravgift eller helt enkelt för att kunden är dum i huvudet (kändes det som). Vilka är dina upplevelser när det kommer till betalning i USA?

Kram

Svar: Kul att du tycker det :) Jag tyckte USA var svindyrt överlag men New York tog verkligen priser, galet! Hört att SF är ännu dyrare än NY.
Carro

Så roligt med såna här listor! Kommer du att dela med dig av din bucketlist sen? Såna tycker jag är så spännande! Titta, nu har redan fåt en fråga hihi ;) Kram!

Svar: Jaa, jag ska fixa det hihi! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback