slide show

En kväll i Zell am See

Efter att vi hade tagit en promenad vid vackra Zellersjön gick vi tillbaka mot stan för att hitta ett café, vid det här laget var vi rejält frusna och behövde lite värme. 
Vi hittade till ett mysigt café mitt i stan, jag frös så mycket att jag inte ens tog av mig jackan haha! Här satt vi ett tag och pratade. Älskar sådana här stunder.
Zell am Sees centrum är inte stort men väldigt mysigt. Som jag nämde innan kändes det som en liten stad tagen ur en julfilm, supermysigt. Att man kunde se de snötäckta bergen var verkligen ett stort plus.
En massa hus överallt, i typisk Österrikisk stil.
När mörkret hade lagt sig vandrade vi ner till platsen där en kille stod och sålde belgiska våfflor, hade sett det tidigare under dagen och blev så sugen. En äkta belgisk våffla är bland det godaste vi har på denna jord haha <3 Det blev en våffla varje dag och till sist blev jag stammis så när killen såg mig frågade han om vi kör på det vanliga ;-)
På kvällen tog vi taxi till hotellet, tog det lugnt på rummet någon timme och sedan gick vi upp till hotellets snack bar. Där fixade tjejen som jobbade där tunnbrödspizza till oss som verkligen var så god! Mysigt ställe också. Perfekt avslut på en väldigt bra dag. 
 
 Kommentarer
» Mia

Vilken fantastisk stad och vilka bakverk!!!!!!!!!!!!!!

Svar: Eller hur!! :D
Carro

Men vad härligt. Våfflorna ser alldeles för goda ut och så härligt ni har haft det. :-D Kramis

Svar: Våfflorna var helt underbara haha :D
Carro

Men vilka mysiga bilder! :) Ser ut som en jättefin plats.

Svar: Tack snälla! :)
Carro

» elin

wow vilka bilder<3

Svar: Taack! <3
Carro

» Lisa

Underbara bilder. :) Vad fint det är och vad mycket gott dom hade :) kram

Svar: Tack snälla! :)
Carro

Så vackert!

Svar: Eller hur! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback