slide show

Bra kväll med bra vänner

Vilken bra kväll det blev igår! Vi var fem stycken hemma hos Anton i hans nya lägenhet, kul att ha besökt den! Vi spelade spel hela kvällen och avslutade med att bara sitta i lugn och ro & prata. Älskar verkligen våra sådana här kvällar, de är bäst. 
 
Vi började med att spela Buzz på Playstation, det är verkligen hur roligt som helst, älskar!! Sedan spelade vi Med andra ord som också är en stor favorit, det nya spelet Idiotkunskap och NE frågesport. Sällskapsspel är verkligen så underskattat. Jag väljer en sådan här kväll med vänner framför utgång alla dagar i veckan. Jag har aldrig gillat utgång och kommer aldrig göra det heller. 
(null)
 
(null)
 
(null)
Er tycker jag om! Älskar sista bilden hahah <3 fina Alexandra var också med men hon hade åkt hem innan vi tog bilderna. 
 
Tackar för kvällen vänner, mycket lyckad. 
(null)
Kom hem sent, runt 01.30, hoppade i pyjamasen och raka vägen till sängen. Idag har jag tyvärr haft fruktansvärd migrän, har legat på soffan med mörker omkring mig största delen av dagen, tagit en massa medicin och varit så ledsen. Denna sjukdom gör mig galen, jag blir så ledsen att så många dagar ska förstöras, oavsett om det är år 2012 eller 2019, samma skit varje år. Jag har verkligen lärt mig att ta vara på de få dagar som är okej för jag vet aldrig när migränen slår ut mig totalt, ett par dagar i veckan är hanterbara med hjälp av migränmedicin medan andra är helt åt helvete 😰Var glada för varje dag hälsan finns där vänner, för det är verkligen prio ett i livet. Finns inte hälsan så är ingenting något värt. Inga pengar i världen kan köpa hälsa. Ta en stund till att reflektera kring tacksamheten över att ni är helt friska, om ni är lyckligt lottade över att vara det. Jag var lycklig lottad fram till 2004, då jag fick diabetes och sedan halvt till 2011 när migränen kom. Sedan dess har livet varit ett levande helvete många gånger, så pass att jag har lärt mig att vara tacksam för varje minut då jag inte har påtagligt ont. Kram på er <3Kommentarer

SÅdana kvällar är ju verkligen guld värda :D

Svar: Ja men verkligen! :D
Carro

Vad jobbigt att du vaknade med migrän och vilken mysig kväll ni hade igår! <3 Kramis

Svar: Ja, migränen förstör verkligen så mycket :( kram! <3
Carro

» Mia

Kloka ord från dig, att ta tillvara de bra dagarna, det borde vi alla tänka på mer....hoppas du mår bättre nu <3

Svar: Ja, det är ju verkligen så men det är samtidigt enkelt att glömma bort mitt i allt. <3
Carro

Åhh så tråkigt med migränen <3

Svar: Ja, det suger verkligen!:(
Carro

Ja vad är livet utan hälsan??

Svar: Ingenting, verkligen!!
Carro

» Lisa

Låter som en riktigt kul kväll, synd att du mått dåligt idag. Hoppas du mår bättre snart kram

Svar: Tack snälla. Kram <3
Carro

Kvällar likt den du beskriver betyder så mycket!
Tråkigt att sjukdomar begränsar dig i vardagen. Ta vara på dig. <3

Svar: Det har verkligen varit uppskattat att få vara långledig kring detta årsskifte. Skönt att också ni lärare har fått många lediga dagar.

Kram

Svar: Tack snälla, jag ska försöka göra det <3
Carro


Kom ihåg


Trackback