slide show

Fyrhjuling i vinterlandskapet Österrike

Taggad på att åka FYRHJULING!! 
Jag valde att köpa 15 min på banan, såhär i efterhand hade jag lätt kunnat köpa 30 minuter för det var så roligt! 
Jag har aldrig åkt fyrhjuling tidigare men roligt med nya utmaningar. Första varvet körde jag efter mannen som ägde banan, det var riktigt svårt första varvet haha! Det gick inte jättefort för mig i början med andra ord. 
Varvet runt banan var ganska långt, jag tror jag hann med 5 varv under mina 15 minuter. Redan det andra varvet gick fortare att ta sig runt än det första. 
Hur vacker utsikt från banan? Jag njöt som bara den. 
Att köra fyrhjuling var verkligen en frihetskänsla. Jag försökte verkligen ta in varje sekund. Första gången på en fyrhjuling, fantastiskt väder, Österrike och farten. Helt underbart! När jag red på kamel på stranden vid solnedgången i Dubai kände jag mig också väldigt fri, som om jag vore på top of the world och här var lite liknande känsla. 100% fokus på nuet, vilket jag annars är otroligt dålig på. 
Så, så kul! Får ni chansen att åka fyrhjuling i snön så ta den. Jag hoppas på att någongång få prova snöskoter också, hade varit så roligt. 
Ett av varven gick dock mindre bra, jag råkade köra av banan och höll på att välta med hela fyrhjulingen haha... Jag fick typ panik och kunde inte kliva av fyrhjulingen för då hade den ramlat över mig för att det stod och tippade. Mamma var helt uppe i filmandet av min körning så hon tittade inte åt mitt håll och det gjorde inte mannen heller för han var upptagen med sin mobil, ehh okej :)) Efter ett tag tittade mamma upp och sprang till mannen som lugnt och stilla kom fram till mig haha. Slutet gott, allting gott. Han hjälpte mig och sedan körde jag vidare :-) 
 Kommentarer
» Carro

Men så roligt, förutom att du välte då såklart 😬😍

Svar: Ja det var lite mindre kul haha :D
Carro

Så roligt!

Svar: Jaa, väldigt! :D
Carro

» Lisa

Vad roligt att köra fyrhjuling. Tur att det gick bra när du körde av banan :)

Svar: Det var himla roligt! :D
Carro

Wow så coolt <3

Svar: Jaa, så himla skoj! <3
Carro

men WOW vad härliga bilder, så vackert :D

Svar: Tack snälla :D
Carro


Kom ihåg


Trackback