slide show

Distansundervisning let’s go

(null)
TB till när man var brun :( Solbränd och osminkad, den absolut bästa kombinationen jag vet. 

Åter till december, det är ju också mysigt men var är snön? Jag saknar snö så himla mycket, det snöade i princip varje vinter när jag var liten, har så många fina minnen från min barndom under vintrarna. Är det miljön tro? För det är så himla tydligt att klimatet har förändrats under de senaste 10 åren. Lär inte bli någon vit snö i år heller. Nu är det inte många dagar kvar till jul hörni. 

Hoppas ni haft en fin helg? Jag har haft en väldigt lugn helg. Imorgon och på tisdag är det jobb men det känns typ redan som om det vore jullov. Idag har jag rättat en massa texter men i mitt huvud är jag redan ledig, det beror på att vi har distans imorgon och på tisdag. Gymnasiet har ju undervisats på distans under många månader men inte högstadiet men de två sist dagarna är det dags för oss. Från i lördags har jag alltså satt mig själv i någon slags (o)frivillig karantän. Smittspridningen ökar ju så mycket i samhället nu och jobbet är det enda stället jag har gått till men nu när dessa sista dagarna är på distans kommer jag endast att befinna mig hemma. Eller nåja, imorgon måste jag åka till Jysk och hämta mina stolar men i övrigt ska jag bara vara hemma resten av året, deprimerande javisst?? Jag är faktiskt liiite nervös inför distansundervisningen nu imorgon. Jag älskar att stå framför klassen och undervisa och jag tycker bara allt känns jättekonstigt på distans. Jag vill träffa mina elever men samtidigt är detta det enda rätta såklart. Vi får se hur det går, jag har tre lektioner imorgon. En varsin med åk 7, 8 och 9.
Kommentarer

Förstår dina tankar :) och visst är det härligt att va solbrun o o målad ser så fräsch ut ändå :) lycka till med distans underv

Svar: Ja men verkligen, det är det bästa!!
Carro

Evas blogg var det som skrev ju :)

Svar: :)
Carro


Kom ihåg


Trackback