slide show

Låt oss kliva in i 2021

GOTT NYTT ÅR! 
 
Vid midnatt lämnar vi 2020 och kliver in i 2021. År 2020 har inbringat så mycket sorg för så många världen. Så många som mist sina nära och kära i corona. Jag har själv mist min morfar, dock inte i corona. 2020 har varit ett väldigt dåligt år för mig, det värsta någonsin faktiskt. Det känns inte som om 2021 kan bli mycket sämre så låt oss blicka framåt. Vaccinet finns inom räckhåll och 2021 kommer jag att vaccineras, förhoppningsvis kommer livet så smått att börja återgå till det normala under det kommande året. Tyvärr är det ju inte så att vi kliver in i 2021 och lämnar corona bakom oss i 2020 utan det är något som kommer att följa med oss under ett bra tag till men vaccinet ger hopp. 
 
Vad ska ni göra idag? Jag kollade tillbaka på nyår de senaste åren. Jag är verkligen inget fan av nyår, jag som varken festar eller dricker tycker bara det är så hypat. Folk super sig fulla och blir dumma i huvudet. Att skjuta fyrverkerier mot blåljuspersonal och liknande gör mig så jäkla upprörd, vilka idioter det finns i vårt samhälle. Förra året var jag i Österrike under nyår, 2018 firade jag med Anton, 2017 var jag i Singapore och 2016 var vi hos familjevänner, och så även idag. Vi ska hem till Alexandra och hennes familj vilket ska bli jättemysigt. Vi blir 6 st så det känns bra. 
 
Ha en fin nyår och ta det lugnt. Tänk på corona och följ restriktionerna. Jag kan inte förstå människor som ska festa, hemmafest eller ut på klubben. Tänk om. Kommentarer
» enna

Låter som en bra kväll ändå :)

Svar: Det blev det! :)
Carro

gott nytt år! :)

Svar: God fortsättning <3
Carro

Hoppas verkligen 2021 blir en helvändning och att du mår bättre och att positiva saker kommer hända <3

Svar: Tack fina du! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback