slide show

Hej fredag

Fredag 💗

Favoritdagen på hela veckan, lätt! Jag älskar kombinationen av jobb och ledighet. Gillar faktiskt fredagar mer än lördagar, framför allt nu under corona där jag aldrig gör något på lördagar och då känns dagen extremt dryg. 
(null)
Alla 131 (!!) betyg är satta och jag känner bara YES vilken lättnad. Det har som sagt varit extremt hektiska veckor och nu känns det så himla skönt. 

Idag fick vi reda på att även högstadiet ska gå över till distans, de två sista dagarna bara. Det är verkligen det enda rätta att göra. Ingen av oss vill vara i skolan med hundratals elever två dagar innan julafton. Det känns inte bra att jobba nästa vecka heller men där har vi inget val. Det blir verkligen en annorlunda julavslutning i år. Alla elever och lärare älskar känslan av sista dagen, att klä upp sig, ha en mysig avslutning tillsammans och tagga inför jullov. Det är verkligen något speciellt över hela grejen men i år är ju allt annorlunda, även julavslutningen. Lucia har de spelat in istället för att köra live. Inget är som vanligt. 

Det är verkligen grymt läskigt hur mycket corona ökar i Sverige nu. 150+ dödsfall om dagen är nu vanligt, det känns helg sjukt. Jag isolerar mig hemma nu hela och hållet. Förutom att vara på jobbet går jag inte ut någonstans utan är bara hemma. Jag och mamma skulle egentligen till Bryssel nu över nyår, jag har sett fram emot det i ett helt år men nu vågar även vi inte resa. 

Vad hittar ni på idag? Själv kollar jag på Virgin River på Netflix, favoritserien just nu. Ett tips!! Kommentarer

Klokt att stanna hemma, ingen idé att resa i dessa tider. Trist när coronan påverkar så mycket. Själv isolerar jag mig och går bara till barnmorskamöten och sådant vilket är himla skönt nu när man snart ska föda, men himla trist när man inte kan träffa sina nära och kära :(

Svar: Ja, det var det enda rätta. Himla trist! :(
Carro

» Hilma

Fina du <3 hoppas du kommer få en fin helg!

Svar: Fina du<3
Carro


Kom ihåg


Trackback