slide show

Julafton 2020

Julafton 2020 är över och nu tänkte jag summera och berätta om min julafton. Från morgon till kväll, i text och bild :-) 
 
(null)
Älskar den där pirriga känslan av att vakna och veta att det är den 24 december, julafton 💗
Morgontraditionen, det finns alltid en julklapp till mig i strumpan på morgonen. Denna strumpa gjorde jag på syslöjden på högstadiet men mamma älskar den haha... Jag fick en jättefin ring från Thomas Sabo 🎅🏽
(null)
Därefter var det dags att sätta på sig pyjamasen som jag har på mig varje jul, myser runt i den ett par timmar. Vi firar jul på mer polskt än svenskt sätt vilket innebär att vi slår oss ner till bords sent, runt kl 18. Därför fixar jag aldrig till mig på morgonen utan senare på eftermiddagen. 
(null)
Frukost framför en julfilm står alltid näst på tur. 
Jag tog den årliga bilden framför julgranen. Det är en tradition jag startat, varje år tar jag en liknande bild. Det som förändras mest under årens gång är mitt hår haha, i nuläget är det ändå någorlunda långt och friskt :-) 
Efter att bilden var tagen bytte jag tillbaka till pyjamas igen och hjälpte mamma i köket. Bakning blev det också. Jag gjorde chokladpannacotta, kanelbullar och chokladparfait som var helt magiskt god! Har ätit parfaiten varje dag sedan julafton så nu är den slut, måste göra ny heheh. Det är mysigt att hjälpa mamma i köket under julafton. 
När maten började bli klar bytte jag om igen och sminkade mig. Redo för julfirande. Helsvart outfit är alltid min favorit, oavsett högtid eller dag. 
Jag åkte därefter och hämtade min bror, årliga spegelbilden, check :-) 
Efter en stund var det dags för julmiddag, det är verkligen det allra mysigaste. Jag, mamma och min bror. Så har det varit så länge jag kan minnas, vi tre, och i år blev det ingen skillnad trots corona och det kändes skönt, jag är inte så bra på förändringar. Vi åt jättegod mat, pratade en massa och hade det hur mysigt som helst. Efter maten försvann mamma en stund, hon skulle tydligen beställa presentkort till oss och var borta jättelänge. Mamma och teknik haha... Jag och brorsan chillade i vardagsrummet, inte helt fel efter maten. 
Mamma som tog bilden, därför den är så sne haha MEN hur fin är inte brasan? Det var en av mina julklappar till mamma, jag vill också ha en sådan för den är hur mysig som helst ju. 
Min lilla men alldeles underbara familj, som jag älskar er. 💗
Storebror <3
Sedan var det dags för julklappar. Jag tycker det är SÅ roligt att ge bort men jag älskar såklart också att få. Jag har älskat presenter sedan jag var liiiiten och det håller (tyvärr) fortfarande i sig haha... Jag är verkligen fortfarande som ett litet barn varje julafton men hur roligt är det inte att få fina saker? Finns det någon som INTE gillar det? :P 
En lika mysig och fin julafton som alltid, och min bror är lika glad som alltid. Han kan verkligen inte le på bilder :-) Detta var sista julafton i lägenheten, mitt hem som jag firat 26 jular i. Det känns väldigt konstigt, så många lyckliga minnen härifrån. Nästa jul firar vi i ett nytt hem, det känns pirrigt, lite ledsamt men också spännande. 
 
Hoppas ni också hade en fin julafton. Jag längtar redan till nästa ♥



Kommentarer

Ja det lilla jag firade 24 var mysig med yngsta o 2 barnbarn sen jobbade jag ju alla 3 dagar ..mysigt ni firar ni får turas om att ha hos er och nu får du visa dina klappar :) ha en fin dag

Evas blogg

Svar: Mys <3
Carro

» Carro

Vilken mysig julafton ni hade! 🥰

Svar: Ja, den var verkligen jättemysig <3
Carro

Åh så fina bilder!!

Svar: Tack!! :)
Carro

» petra

Så mysiga bilder och man blir så där glad av att se er sån kärlek,även om broder inte ler då:) känner igen detta :) älskar din garderob, så kul med julstrumpan att du fortfarande får en present där i, jag ger oxå mina som bor hemma julstrumpor varje advent o julafton,kram

Svar: Tack, ja kärleken från familjen är verkligen den bästa <3 mysigt med traditioner! kram
Carro

» lisa

Fina bilder och vad mycket julklappar :) kram

Svar: Tack! Jag blev så nöjd med allt :)
Carro

Åh så fina bilder!!

Svar: Tack! <3
Carro

Vad mysigt!

Svar: Jaa, väldigt mysigt <3
Carro

» Malin

Åh men så mysigt ❤️

Svar: Jaa <3
Carro


Kom ihåg






Trackback