slide show

Mamma 60 år! ❤️🎈

Idag fyller min fina, fina mamma 60 år!! Vem kan tro det genom att kolla på bilderna? Jisses, hon åldras verkligen med värdighet och är den absolut vackraste personen jag vet. Min mamma och min allra bästa vän. Du gör mig till en bättre människa varje dag. 
(null)

(null)

(null)
Snälla, så fin 🥺💗

Varje dag med dig är en gåva och jag ser fram emot alla dagar som kommer och alla minnen vi kommer fortsätta skapa tillsammans. Hipp hipp hurra till min älskade mamma. 

Pga corona kan vi inte fira mamma på riktigt idag, jag hade så gärna bjudit mamma på middag och firat henne ordentligt men nu går det inte. Så tråkigt då 60 år verkligen är något speciellt. På morgonen började jag med sång och två paket som innehöll mammas favoritkaffe. Sedan jobbade hon, och jag, hela dagen och nu på kvällen åkte jag och köpte hämtmat, vi kollade julfilm och sedan fick mami öppna fler paket. 
(null)
(null)
Gråtfest deluxe har det varit här hemma. Förutom kaffet fick mamma en tavla som hon hade önskar sig, nagellack och så två personliga presenter. Pga corona kan vi som sagt inte åka och göra något kul just nu så jag har fixat kuponger i form av hjärtan. Mamma får välja när hon vill använda dessa. Det står t.ex. att hon får välja ett valfritt plagg i Polen som jag betalar, jag betalar all mat en valfri dag i Polen, jag bjuder på buffé på hennes favoritrestaurang, jag bjuder på födelsedagsmiddag på en valfri restaurang och vi ska till C4 (köpcentrum) där hon får välja en valfri sak att köpa och så bjuder jag på mat där. Jag och mamma älskar att hitta på saker tillsammans så detta känns fint att ha framför sig. Mamma blev så himla glad, och rörd. 

Det sista paketet var något jag lagt så mycket kärlek och omtanke på, ett album fullt av bilder på mormor och morfar - från unga till äldre. I början skrev jag följande text
(null)
Mamma kunde inte läsa klart texten innan tårarna rann hos oss båda. Morfar gick ju bort i sommar och mamma har haft det så tufft efter hans död, hon känner sig inte hel och mitt hjärta går i bitar. Nu har hon ingen av sina föräldrar kvar vilket tär väldigt hårt på henne. När saknaden blir för stor och ensamheten slår till vill jag att mamma tar fram detta album och försöker tänka på alla fina minen tillsammans med sin mama och pappa. Mormor och morfar älskade varandra villkorslöst och de älskade mamma oändligt, den känslan ville jag försöka återskapa här. 
(null)
Endless love, från dagen de såg varandra tills dagen mormor tog sitt sista andetag. Nu är mormor och morfar tillsammans i himlen igen och det är det som gör att vi orkar blicka framåt. 

Mamma fyller ju år 10 dagar innan julafton, vilket alltid ställer till det lite, som om hon inte kunde fylla år på sommaren eller något så att presenterna kan läggas ut lite mer jämnt på året haha! Jag är ändå nöjd med min uppdelning och mamma är så glad. Tacksam för livet <3 Kommentarer

men åh så fint!

Svar: <3
Carro

Åh men grattis till din mamma! <3

Svar: <33
Carro

Åh så fina presenter du gav till din mamma och grattis i efterskott till henne! <3 Så fint med en minnesbok av dina morföräldrar med. :)

Svar: Mamma blev så glad. <3
Carro

Vad tråkigt att corona gjorde att ni inte kunde fira som ni ville. Men det verkar som att hon fick en fantastisk födelsedag ändå.

Svar: Ja, den blev bra ändå <3
Carro

» Enna

Kul att du ändå fick fira henne på något sätt :)

Svar: Ja, det var mysigt <3
Carro


Kom ihåg


Trackback