slide show

Inte alltid så som det verkar

Jag har skapat ett VSCO konto, eller jag har haft det länge och redigerat bilder men idag började jag lägga ut bilder. Typ var och varannan tjej länkar sitt VSCO konto på Instagram så jag blev sugen själv. På Instagram lägger jag upp bilder då och då men mest under resor. På bloggen lägger jag ut de flesta bilder men kul att ha alla höjdpunkter samlade på ett ställe. 

Såhär ser mitt flöde ut än så länge. Höjdpunkter från främst de senaste två åren 💗
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När jag kollade igenom mitt flöde slog en tanke mig väldigt tydligt, nämligen hur osann bild sociala medier ger av livet och verkligheten. När man kollar på dessa bilder är det Dubai, New York, Spanien, Österrike, det är roliga aktiviteter, shopping, jag är solbränd, jag är uppklädd, jag är oftast sminkad, jag är glad och allt är på topp. Så ser bara en väldigt liten del av mitt liv ut och det är den delen som kommer upp på sociala medier, på mina kanaler och på många andras. Jag lägger inte upp bilder när jag har stora kylplåster på huvudet som ska kyla ner och dämpa migränen, bilder som visar ett rödgråtet och svullet ansikte av all gråt och smärta som migränen ger, bilder som visar när jag är helt uppgiven av min diabetes eller bilder som visar när jag gråter för att jag inte orkar med nålarna mer. Bilder som visar hur slut jag är, hur ensam jag känner mig ibland, hur utbränd jag är och hur lite energi jag har. Detta framkommer inte för det är inget jag lyfter fram i bildformat och publicerar men det är så 90% av mitt liv är, detta är bara höjdpunkter. Så nej, jag är inte en rik och glad tjej som reser världen runt och inte har några problem i livet. Jag är en tjej som kämpar varje dag. Det är viktigt att komma ihåg och jag måste själv lära mig det för jag får ofta ångestrelaterade tankar när jag kollar sociala medier och blir så stressad över alla andras perfekta liv men inget liv är perfekt, även om det verkar så på Instagram - eller VSCO. Kommentarer

Va roligt och fina bilder :) ha en fin 4 advent tjejen

Evas blogg

Svar: Tack! :)
Carro

Har sett att många länkar sitt konto på instagram men jag håller mig nog till instagram. Annars kommer jag säkert bara ladda upp samma bilder på båda ställena. :)

Svar: Haha jaa, det är lätt hänt!!
Carro


Kom ihåg


Trackback