slide show

Ett år sedan

För nästa exakt ett år sedan åkte jag till Österrike vilket visade sig vara en av de bästa resorna någonsin. Det var min allra första vinterresa och ni anar inte hur många gånger jag har tänkt tillbaka på dagarna i Österrike nu under det sista året. Här var jag och alla andra lyckligt ovetandes om corona som bara några veckor senare skulle förändra livet för alla. Jag är så tacksam att jag åkte hit, att jag fick uppleva ett par magiska dagar här. Jag hade gjort allt för att få åka tillbaka. Det var verkligen ett par av de bästa dagarna i hela mitt liv. Här är ett par bilder jag inte visat tidigare. 
Jag har aldrig sett något vackrare. Tänk er, jag kliver ut från Ubers och detta är den utsikt jag möts av (!!!), jag kan fortfarande inte få nog. 
Varje morgon vaknade jag upp till denna utsikt. Jag tog på mig jacka och skor och gick sedan ut på balkongen för att andas in den krispiga vinterluften. 
Det blev många promenader. Sol och snö, alltså det måste på riktigt vara typ den finaste kombinationen man kan uppleva? Här i Skåne får vi aldrig längre uppleva en vit jul vilket gör mig så ledsen, det är ju en så pass stor del av vintern. Kommentarer
» Hilma

Wow vad fint det ser ut! :D Dit vill man verkligen åka! <3

Svar: Där var helt galet fint! :D <3
Carro


Kom ihåg


Trackback