slide show

SEMESTERN SLUT

Igår kom jag hem från Spanien, att byta Spanien mot Sverige känns helt ärligt extremt deprimerande. Jag har haft en helt fantastisk vecka i Spanien, jag kommer minnas denna veckan med glädje lång tid framöver för jäklar vad bra jag haft det. Kom hem till 31 graders värme och höll på att dö, fy vad varmt det varit idag! Jag älskar värme utomlands, när jag är vid havet hela dagarna, när det är 20 meter till havet och AC på rummet. Jag avskyr värme här hemma i Sverige, enda gången jag gillar det är när jag är på stranden men annars är den en ren plåga. Vi hade 33 (!!) grader här hemma idag och det är bara äckligt varmt. 
Älskar Can Picafort!! Verkligen så himla fint vatten. Förhoppningsvis åker vi tillbaka nästa år men då med min bror och Jack. Det beror på om vi lyckas sälja huset i Polen eller inte. 
 
Imorgon börjar jag jobba. Det känns typ overkligt? Ett sommarlov har aldrig gått så fort som denna sommaren, det kanske är för att jag jobbade två veckor under sommaren men det känns bara som om det gått sjukt fort. Jag känner mig inte riktigt redo för jobb än men vad ska man göra. När jag väl kommer in i rutinerna antar jag att det kommer kännas bra. 
Svårt att gå och lägga sig i tid idag men snart ska jag sova. Börjar ni också jobba snart? Har ni fortfarande semester så njut!!! 2Kommentarer

Lyllo som åkte jag vill meeee vi har inte ens börjat vår semester men snart så :)

Evas blogg

Svar: NJUT :D
Carro

Lycka till på första arbetsdagen idag! :) Själv börjar jag skolan sista augusti men vi kommer fortsätta med distansstudier och då jag läst distanskurser under sommaren lär det inte bli någon skillnad, haha :)

Svar: Haha ja men då så, då kan du ju låtsas att det är sommar året runt :D
Carro

» Frida

Vad härligt det ser ut! Förstår att du inte längtat hem.
Själv brukar jag känna likadant, men efter att ha haft sommar året runt utomlands nästan konstant de senaste 6 åren så ska det faktiskt bli mysigt med höst snart i Sverige. Kanske kommer ångra det senaste :P
Jag har fortfarande flera veckor semester kvar att ta ut. Men har inte bestämt mig för när jag ska använda dem :P

Svar: Haha! Nej men det är faktiskt mysigt med olika årstider :)
Carro

Vad skönt att du är så nöjd med din semestervecka i Spanien!
Hoppas att första arbetsdagen efter semester har känts okej.
Kram

Svar: Jodå, nu är det tredje veckan så det rullar på :)
Carro


Kom ihåg


Trackback