slide show

Primo Piatto

En kväll i Grekland åkte vi in till stan i Rethynom för att äta. Stan var superfin och hade det inte varit för corona hade vi lätt åkt dit igen under dagsljus men i och med att där var så pass mycket folk kände jag bara att nej, det är inte värt det. 
 
Vi gick till första bästa restaurang vi såg och det blev Primo Piatto. Det visade sig att det var en toppenrestaurang! Så himla bra servis och väldigt god grekisk mat. 
 
Jag och mamma hade en så mysig kväll!! Detta är verkligen en kväll jag kommer att minnas länge. Vi pratade, skrattade och pratade lite till. Sedan gav jag mamma min mobil så gick hon in på Tinder så visade jag henne hur man swipar så swipade hon bland grekiska killar till mig hahah, kan ju dock säga att mamma visste precis vilka killar jag tyckte var snygga haha! Hon känner mig alldeles för bra ;-)
Började med saganaki som är typiskt grekiskt. Det är friterad ost och verkligen magiskt gott. 
Sedan blev det souvlaki, verkligen en av mina favoriträtter alla tiders. 
Avslutade med milkshake, mums. 
 
Önskar att jag vore exakt där nu <3Kommentarer
» Carro

Så mysigt och gott det såg ut 😍

Svar: Det var det verkligen :D
Carro

Härligt att ni kom iväg o vem hade inte velat det?

Evas blogg

Svar: Ja, det var helt fantastiskt att komma iväg :)
Carro

» Ajli

Den friterade osten ser extreeeeeeemt goooood ut :D

Jag jobbar som lärare igen nu, och lite därför jag började om också - tyckte att jag varit lite väl öppen i min förra blogg :) Vissa saker vill jag hålla för mig själv nu, även om jag inte såg det på det sättet när jag skrev det. Det ska bli kul att blogga igen :D Kram!

Svar: Den var gaaaalen :D
Carro


Kom ihåg


Trackback