slide show

Allt och ingenting

Men hej från en trööööött tjej. Jag kunde inte somna igår, nätterna med sömnproblem är hemska... Jag somnade runt 03 och var helt slut på jobbet, och efteråt också. 
(null)
Trött, trött, trött. Tog på mig en söt outfit i alla fall :-) 

Idag började eleverna, äntligen!! Att jobba 6 hela dagar på en skola utan elever är så tråkigt. Idag var där äntligen liv och rörelse igen. Jag kände mig så glad för jag fick göra det jag tycker är roligast, nämligen att undervisa. Jag och min kollega hade vår mentorsklass först till kl 11 och sedan hade jag fyra lektioner (mina tisdagar är sjukt tuffa). Det gick i alla fall hur bra som helst. Jag saknar dock älskade 9b som jag släppte i somras, idag börjar de på gymnasiet <3 det känns så tomt utan dem, har haft mina roligaste lektioner och timmar under mina tre år som lärare med just den klassen, det kommer jag sakna som bara den. Är avis på lärarna på gymnasiet som tar över och får undervisa dessa härliga ungdomar. 

Igårkväll fick jag detta sms från en kille som gick i 9b och nu ska börja på gymnasiet. 
(null)
Han hade hittat brevet jag skrev till var och en av eleverna. Fina, fina elever!! Jag plockade fram min låda med alla magiska brev jag fick från ett par personer i klassen i juni och grät både en och två gånger. Sådant här ger mig styrka att orka forsätta som lärare, jäklar vad fina elever jag har fått möjlighet att undervisa under mina tre år. Så tacksam! 

(null)
Hade två 8or och skrev upp på tavlan vad vi ska hinna jobba med denna terminen i svenska, skoj! 
(null)
Nu för tiden tar det cirka 30 sekunder för mig att fixa mig på morgonen, det enda jag gör är att borsta håret. Jag har inte sminkat mig på snart 2 månader och det är ju magi 🥺😍 hur skönt att gå runt osminkad?! Jag gör alltid det hela somrarna, så fort jag börjar bli brun och fram till september typ, då brännan försvinner. Att man inte kan vara brun året runt, känner mig tusen gånger fräschare och snyggare då. 
(null)
När jag kom hem hade jag sjuk migrän, har haft det varje eftermiddag sedan jobbet började. Alltså sådär riktigt, riktigt vidrigt ont. Är väl den dåliga luften som påverkar men det är jättejobbigt. Jag tog en tablett och gick ut en kvällsrunda, behövde luft. 

Ikväll har jag bara tittar idol och tiktok, hallå älskar appen helt plötsligt?! 
(null)
Såg en video igår på tiktok på en kille med dessa käkben, alltså SNÄLLA??? 🥺🤤 Är det bara jag som är helt galen i käkben? Jag tycker det är så sjukt nice på killar, finns inget jag tycker är snyggare än käkben, oh my 🤤 jag känner en kille med sjuka käkben och varje gång jag får en snap på käkbenen blir jag helt svag hahahah. Jaja, nu vet ni min svaghet gällande gillar. Vilken är eran? 😜Kommentarer

Kom ihåg


Trackback