slide show

Livets liv

Lever livets liv på Mallorca och känner att det verkligen är vid havet jag hör hemma. Åh vad jag hade velat bo vid stranden, hade varit dröm att spendera hela somrar utomlands. När jag blir pensionär ska jag fly landet, aldrig att jag stannar i Sverige. 
(null)
Ren och skär lycka, fasen vad jag mår bra. Jag har inte tagit migränmedicin under två dagar nu och i Grekland tog jag ingen medicin 6 (!!!) dagar i rad, det händer aldrig och har inte hänt sedan år 2011. Sedan när jag är tillbaka i Sverige är migränen tillbaka varje dag, dygnet runt. Jag vill bara pausa livet just nu, jag älskar det. 

Idag har det dock varit storm och ingen sol. Det gjorde mig väldigt förvånad för jag ser Spanien som ett väldigt solsäkert land under högsäsong men tydligen inte? Imorgon ska det regna?? I och med att det blåste väldigt mycket var det superkallt på stranden när det bara var moln så jag låg under en handduk och frös haha. Skam den som ger sig dock! Jag älskar ju havet :-) Dock tog solen ändå trots tjocka lager av moln. Drygt med vädret såklart, jag hoppas på finare väder onsdag till fredag. Sedan är det röd flagga på stranden = badförbud. Inte nu igen! Ahh jag blir så frustrerad för i Grekland fick man inte bada 4 dagar och nu är det repris på det. Jag vill verkligen bada och blir ledsen att det hela tiden är undervattenströmmar och höga vågor. Har inga jätteförhoppningar på morgondagen då det fortfarande blåser men kanske onsdag? Jag har aldrig varit med om badförbud så många dagar utomlands som i sommar, har alltid kunnat bada hur mycket jag vill. 

Men förutom dagens väder och badförbudet har jag det toppen. Vi gjorde det bästa av situationen idag ändå, gick strandpromenad, läste i flera timmar och köpte glass. Klockan 17 sprack det upp så fick två soltimmar i alla fall. 
(null)
Kommentarer

Vad härligt att läsa att du mår så bra under resan. Fortsätt att njuta!

Svar: Tack för orden. Jag har bf om en månad. :)

Kram

Svar: Snart dags för dig, så spännande! :D
Carro

åh vad underbart!

Svar: Fantastiskt var det!
Carro

Vad härligt att höra att du mår så bra när du är iväg :) åh vad brun du är, kan du inte dela med dig lite? ;)

Svar: Hehe, synd att man inte kan vara brun året runt för jag känner mig verkligen 100 gånger snyggare då haha!
Carro

Så glad för din skull att du mår så bra på Mallorca (och i Grekland) :) Kram

Svar: Det var så underbart <3
Carro

» Lina

Varför vill du vänta till du blir pensionär tills du flyttar utomlands? :-)

Svar: Dels har jag inte ekonomin till att flytta utomlands och dela blir det svårt att jobba som svensklärare heltid utomlands :(
Carro


Kom ihåg


Trackback