slide show

Beach day at Ikones Suites

I Grekland spenderade vi hela dagarna på stranden, vid 12 var jag på stranden varje dag till cirka 19 varje kväll. Stranddagar utomlands är det absolut bästa jag vet och det stället där jag mår som absolut bäst på. Jag känner mig så lycklig på stranden och hade gärna stannat i Grekland för alltid. ♥
Utsikten från rummet, svårslagen.
Hotellet hade en privat stranddel vilket var väldigt nice, inte minst med tanke på corona. Bra parasoll och service direkt på stranden, man kunde både äta och dricka utan att behöva lämna solstolen. Det är en sådan lyx! 
Varvade sola, läsa, lyssna på musik, gå strandpromenad och bada. Underbart och så avkopplande. Ni ser avstånden mellan solstolarna? Det var grejer det, något Sverige borde ta lärdom av för stränderna här hemma har varit så överbefolkade i sommar.
Tyvärr var det röd flagga 2,5 dag (både i Grekland och sedan i Spanien) vilket suger. Det finns inget värre än att svettas på stranden utan möjligheten till bad, så det var en ren plåga. Jag förstår dock, för undervattenströmmarna var rejält starka och vågorna var sjukt höga så det är ju bara för folks säkerhet men väldigt drygt väl på plats.
Kommentarer
» ullie

åh härliga bilder har inte badat ens en gång ute i sommar =)

Svar: Jag har inte heller badat i Sverige alls, tycker här är för kallt haha :)
Carro

Nå fikk jeg lyst til å reise, så fine bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Carro

Så härligt med stranddagar <3

Svar: Väldigt härligt <3
Carro

» Lisa

Härliga bilder. Rena paradiset :) Kram

Svar: Ja men verkligen :) kram
Carro

» Enna

Vilka underbara bilder!

Svar: Tack! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback