slide show

Årets sista stranddag

Men hur varmt är det inte i Sverige nu?! Det var såklart svinvarmt de två veckorna jag sommarjobbade och så är det svinvarmt nu när jag börjat jobba igen, vad är oddsen? 
 
Hur som helst blev det idag årets sista stranddag. Jag jobbar ju hela veckorna och nästa helg blir det jobb då jag ska fixa mitt första bröllop (!!) Idag åkte jag därför till stranden med mamma, min bror och Jack. Dessa tre är min familj som jag verkligen älskar över allt annat. Jag har ingen annan i familjen utan det är mamma, min bror och lilla Jack. Därför bröts mitt hjärta i tu när morfar gick bort i somras, 1/4 av familjen borta bara sådär. Jag blir gråtfärdig bara jag tänker på det, jag saknar morfar så galet mycket att det inte går att beskriva med ord. Mitt hjärta är inte längre helt :(
 
Detta inlägget skulle inte handla om det utan om stranden. Vi åkte till Yngsjö men jag var rädd att det skulle vara sjukt mycket folk vilket det verkligen var. Jag har aldrig sett så mycket folk i Yngsjö, under alla år jag åkt dit. Jag har ju inte varit i Sverige mycket i sommar så har inte upplevt den där trängeln som det skrivs så mycket om men idag fick jag bevittna den med egna ögon, och det var inget kul. Bi lyckades dock hitta en plats där vi kunde hålla avstånd vilket var väldigt skönt. Men oj vilken skillnad det är på stränderna utomlands och stränderna i Sverige denna sommaren! I Grekland hade vi det helt drömmigt, där var en privat strand men flera meters mellanrum mellan alla parasoll, ingen trängel what so ever. I Spanien hade de också flyttat parasollen så att det blev avstånd, då pratar vi flera meters avstånd. Här i Sverige är det väldigt svårt... Är så tacksam att jag faktiskt kom iväg denna sommaren och slapp trängeln här i Sverige. 
Men hallå så söt?!
Så kul att komma iväg med brorsan också, det händer inte så ofta. 
Mitt hjäääärta <3
Du är det absolut finaste och sötaste jag vet.
Efter ett par timmar på stranden åkte vi till Spice of Åhus för att äta. De har god mat men idag var det sjukt mycket folk där vilket gjorde servicen bristfällig. Vi väntade på maten i över en timme och Jack stackarn var så hungrig. De glömde saker, gjorde fel osv osv. Så tråkigt när det blir så. 
 
Mysig avslutning på sommaren i alla fall. Jag älskar att umgås med min familj, de ger mig så mycket glädje i livet. Vad har ni gjort idag?Kommentarer

Kul att ni fick en heldag tillsammans!

Svar: Tack, roligt att du gillar min burk för pennor.

Kram

Svar: Det var så mysigt <3
Carro

» Enna

Vad mysigt!

Svar: Jaa :D
Carro


Kom ihåg


Trackback