slide show

Nu är det lördag

Den här veckan har inte varit speciellt händelserik faktiskt. Jag har jobbat alldeles för mycket och tyvärr gått tillbaka lite till gamla vanor vilket gör att jag idag är helt slut. Jag har suttit kvar på jobbet fyra av fem dagar ett par timmar efter att jag slutat. Ajaj Carro! Nästa vecka ska jag åka hem efter att jag slutat jobba. 
(null)
 
(null)
Ena dagen har det varit hur kallt som helst och det kändes som om jag skulle frysa ihjäl, min nya vinterjacka invigdes. Den är från Calvin Klein och kommer absolut att vara en stor favorit i vinter. 
(null)
Ena dagen kände jag inte alls för att klä upp mig så jag bara slängde på mig ett par träningsbyxor, dessa är från CK och en skjorta. Min stil varierar verkligen! Ena dagen kan jag klä mig sportigt, nästa väldigt gulligt med klänning och en tredje dag mer street med jeans. Gillar alla stilar och klär mig i det jag känner för helt enkelt. 
(null)
 
(null)
Igår såg jag ut såhär. Tröja, jacka och skärp från Calvin Klein, jeansen är köpte i Dublin och skorna är från Gant. 
 
Idag var jag och åt buffé med familjen. Kvällen är oklar, antingen går jag ut och äter med någon kompis eller så är jag hemma själv hela kvällen. Jag känner mig väldigt trött så för min del kvittar det nästan hur det blir, skulle kunna sova mig igenom hela dagen men då kommer jag inte kunna somna ikväll så måste hålla mig borta från sängen. Kommentarer

min klädstil är väldigt oklar ;D Hoppas att du får vila mer nästa vecka. Om du jobbar över gratis som jag gjorde när jag var lärare... no good can come of it!

Svar: Du har helt rätt i det du skriver! Jag har blivit utbränd av jobbet, 26 år gammal just pga att jag trodde att jag kan jobba hur mycket som helst och att det aldrig kommer att hända mig :( Så jäkla tufft yrke!
Carro


Kom ihåg


Trackback