slide show

New York, 5th Avenue

Efter att vi hade ätit lunch på Grand Central Station tog vi oss vidare till 5th Avenue för shopping. 5th Avenue är en av världens dyraste shoppinggator men det finns även en hel del budgetaffärer här. Här var jag på Urban Outfitters där jag köpte två FILA plagg.
Tanken var att vi skulle upp i Top of The Rock men biljettkillen utanför sa att han inte rekommenderar ett besök för det var molnigt och sikten skulle inte varit bra den dagen, jag blev besviken för hade verkligen sett fram emot ett besök men vi valde att lyssna på killen och flytta fram TOTR.
St Patrik Cathedral, mycket vacker byggnad.
5th Avanue är alltså en gata som sträcker sig flera kilometer med affärer på båda sidorna, sedan finns det även sidogator men håll er på huvudgatan för det är där de bästa affärerna ligger.
Jag rekommenderar absolut ett besök på 5th Avenue, det är här Saks Fifth Avenue ligger, en enorm affär med en massa märkesväskor bland annat och vet ni vad? Det var här jag gjorde mitt DRÖMKÖP!!!! Det dyraste jag någonsin köpt kontant och det vackraste jag äger. Kan ni gissa vad jag köpte? Det börjar på B heheh <3Kommentarer

Åh jag älskar verkligen alla bilder du bjuder på, så kul att få en inblick i NY! Underbart <3

Svar: Men vad kul att du tycker det! <3
Carro

Åh SÅÅÅ avis!!

Svar: Hihi <3
Carro

Jag bara måste till New York! :D

Svar: Jaa, i alla fall once in a lifetime :D
Carro


Kom ihåg


Trackback