slide show

Helvetesveckan

(null)
Vilka jävla skitveckor jag haft rent ut sagt! Så trött och ledsen. 

Var ju först sjuk hela påsklovet, sängliggande i 8 dagar. Sen mådde jag äntligen bra tills jag fick superont i halsen veckan därpå, det gick dock snabbt över men sen kom helvetet 5 dagar senare. Under de senaste sex dagarna har jag varit hos läkaren fyra gånger, varav två av dessa på akuten. 

Det har varit helt fruktansvärt och jag har lidit så mycket. Det började med att jag fick en klumpkänsla i halsen, det vidrigaste jag varit med om. Fyfan, önskar ingen den smärtan. Jag trodde på riktigt jag skulle dö, kändes som om någon krävde mig med en snara runt halsen. Jag fick detta svar av tre läkare: din hals ser fin ut, gå hem och drick varmt te som blir det bättre. Jo men tjena. 

Jag känner mig kropp så pass bra att jag direkt känner när något är fel och något är jävligt fel. Först trodde jag det var halsfluss men det är det inte. Imorse vaknade jag runt kl 6.30 och hade så brutalt ont i halsen, det var en omänsklig smärta. Jag väckte mamma och grät av smärta, stackars mamma blev livrädd. Förlåt <3 Till råga på allt gick det inte alls att kontakta sjukhuset varken i Kristianstad eller Hässleholm. Vi fick åka till Göinge kliniken och efter 2 timmar och 45 min fick jag hjälp (sjuuuukt att det är så i Sverige, landet där vi betalar äckligt mycket skatt). Läkaren kände på min hals och kom fram till att den är väldigt öm och förstorad. Han misstänker att jag har problem med sköldkörteln vilket jag också misstänker för jag har verkligen mått kasst de senaste månaderna. 

- frusenhet 
- torr hud 
- halsproblem 
- känner mig aldrig frisk 
- dåligt minne 
- dålig mage 
- ofta feber 
- halsbränna 
- mycket lite energi 
- trötthet 

De tog blodprov och imorgon ska jag få svar. Ska även göra ultraljud på sköldkörteln. Jag vill bara veta vad det är med mig och få rätt hjälp så att jag kan må som mig själv igen. Har verkligen varit en enormt jobbig period. Håller tummarna för att jag får svar imorgon 🙏🏼 tills dess ska jag ta hand om mig själv. Jag måste i stort börja ta hand om mig själv bättre. Jag jobbar alldeles för mycket och stressen är enormt. Jobbet går alltid först men det måste jag omprioritera, jag måste komma först. Jag och min hälsa. Stupid girl känner jag bara, att jag låtit stresssen ta över så mycket att jag börjat må dåligt. Kommentarer

Vad tråkigt att du var sjuk på lovet :(

Svar: Ja, det sög :(
Carro

Men din stackare! Hoppas att det blir bättre :(

Svar: Tack <3
Carro

Skickar världens största kramar till dig och hoppas att du får reda på vad som är problemet! <3 Kram

Svar: Tack snälla! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback