slide show

Två nya tatueringar

I julklapp fick jag presentkort på tatueringsstudion och jag bokade tid redan före jul, fick vänta två månader och dagen efter min födelsedag vad det äntligen dags! 
(null)
Jag gjorde även min första tatuering på Tattoo Royal här i Hässleholm. Denna gången var det ägaren själv som tatuerade, jag rekommenderar verkligen Andreas! Oerhört proffsig och trevlig. 
(null)
Vi började med denna, tatueringen sitter på biceps och den gjorde faktiskt riktigt ont att göra, mer ont än den på handleden som ska vara ett av de värsta ställena. Hur som helst blev jag väldigt nöjd med den. Dessa två hjärtan som sitter ihop symboliserar mamma & mig. Vi två för alltid ❤️ Jag tycker att hjärtan lätt blir barnsligt så jag ville inte att dessa skulle gå ihop helt. Den blev precis som jag tänkt mig. 
(null)
Sen gick vi vidare till den på utsidan av armen. Texten Be strong girl i, enligt mig, ett riktigt snyggt typsnitt. Jag är galet nöjd med denna, den blev precis som jag föreställt mig. Ville ha exakt detta typsnitt men kunde inte hitta namnet men Andreas kopierade bilden och voilà. Den är perfekt, jag velade mellan Stay strong girl och Be strong girl, frågade mina elever senast samma dag jag gjorde den för beslutsångesten var grov. De flesta tyckte Stay men efter att ha övervägt kom jag fram till att jag gillade utseendet på Be strong mer. 

Denna tatuering är väldigt viktig för mig, jag vill påminna mig själv om att alltid vara stark. Mina sjukdomar gör att jag ibland bara känner för att ge upp och då ska denna tatuering påminna mig om att forsätter vara stark. 
(null)
Här ser ni texten lite mer close up. Jag var livrädd att min diabetes skulle göra tatueringarna mer svårläkta men alla mina tre har läkt jättefint. Eller dessa två läker ju fortfarande, gjorde ont igår och är fortfarande lite röd och öm idag men de läker förvånansvärt fint. 

De kostade 500 kr tillsammans vilket innebär att jag har presentkort kvar på lika mycket. Mamma; en anledning till att jag bara måste göra en till ;-) Man blir faktiskt lite smått beroende... 

Jag köpte en salva som heter No pain creme (den var dyrare än själva tatueringarna) men den skulle vara superbra. Taggad som jag är tar jag på salvan och känner sjukaste smärtan på handen, som om huden höll på att fräta sönder. Direkt blev det vita fläckar på både handen och armen och de gjorde galet ont.  (null)

(null)
Kolla! Jag blev ju tvungen att tvätta av salvan illa kvickt vilket innebär att den inte alls hann börja verka... Flera timmar efter att jag var klar med tatueringarna DÅ börjar salvan verka och armen domnade typ bort. No pain var dagens största FAIL. Jag måste ha fått en allergisk reaktion? 

Jaja, slutet gott, allting gott. Nöjd tjej. Kommentarer

Hej! Googlade runt om krämen och hittade hit! Är själv nyfiken på att testa den. Men läst att många verkar ha problem med leverans osv. Du har inte kvar din att sälja vidare? 😁

Svar: Hej! Ja, den är väldigt populär. Som jag skrev fick jag dock en allergisk reaktion och var tvungen att tvätta bort den men har inte läst om någon annan som reagerat så som jag. Tyvärr har jag inte kvar den, jag sålde den till en tjej. Inga problem med leveransen alls! Den kom snabbt :)
Carro


Kom ihåg


Trackback