slide show

Nytt liv

Fredag kväll och jag är helt slutkörd efter denna vecka, har som sagt varit en oerhört påfrestande och jobbig vecka. 

Dock har det hänt en sak som jag själv inte tror på än. Dagen innan min födelsedag, alltså den 25e februari fick jag äntligen prova på en ny migränmedicin. Jag var den första på sjukhuset i Hässleholm som fick den. Medicinen heter Aimovig och har varit så otroligt efterlängtad ett par år sedan jag hörde om den första gången. Det är en spruta man har en gång i månaden. 
(null)
Jag tror inte någon person i min närhet förstår, alltså förstår på riktigt, vilket helvete jag levt sen 2011 när jag fick kronisk migrän. Jag har missat hela min ungdomstid, jag har gråtit av smärta varje vecka och i princip inte haft något liv. Det enda jag kunnat göra är att jobba, vilket jag egentligen inte ens borde göra och sen gå hem. 

Jag hade verkligen 0 förhoppningar inför Aimovig, ingenting under 8 år har hjälpt mig och då har jag verkligen provat allt som finns på marknaden. Nu måndag till fredag har jag mått bättre än under någon dag de senaste 8 åren. Jag tar just nu endast en migräntablett innan jag går och lägger mig men ingenting under dagen. Jag har ont i huvudet hela tiden men migränen bryter inte ut. Jag vågar inte hoppas på för mycket men detta har varit den bästa veckan i mitt liv. Jag är livrädd att vakna upp och få tillbaka smärtan från helvetet. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback