slide show

När livet kommer mellan

Hej på er!
 
Lite uppdatering kring livet. 
 
Min allra första bröllopskonsultation förra helgen gick så bra! Brudparet var det trevligaste jag träffat på länge, vi klickade verkligen. Konsultationen varade i ca 1,5 timme och det var verkligen så roligt. Jag kände att ja, detta vill jag jobba med! Jag fick ett fantastiskt fint omdöme från den blivande bruden.
 
Caroline med tre ord
Positiv
Engagerad
Professionell

Vi var på ett mycket trevligt bröllopskonsultationsmöte med Caroline. Innan möte kände vi att många beslut inför bröllopet var överväldigande. Under mötet (och även innan på sms) fick vi väldigt många bra och roliga tips! Caroline var så engagerad och kom med svar på alla våra frågor. Det absolut bästa var tids-schemat vi fick, helt plötsligt känns alla beslut lättare att ta när vi kunde dela upp planeringen! Vi hade lite oros-moment som ”kan man göra si, måste man göra så?” all denna oro tog Caroline bort när hon lyssnade noga och hjälpte oss komma fram till vad vi själva vill.
Tack Caroline! Nu känns bröllopsplaneringen både roligare och lättare, vi ser fram emot vår stora dag.
 
Alltså, wow vad säger man? Jag blev så oerhört glad när jag läste detta. Som många av er kanske vet är jag perfektionist och allting jag gör vill jag ska bli perfekt. Det är läskigt när man ger sig ut på djupt vatten, att göra något nytt jag inte känner mig helt trygg i än. Därför var det en stor lättnad när jag läste omdömet. 
I fredags klippte jag mig, mitt hår var totalt kaos. Tovor vilket gjorde det helt omöjligt att borsta ut. Mitt hår är hopplöst, får kämpa med det efter varje tvätt. Klippte i alla fall av ett par cm och tunnade ur det. Blev jättenöjd. Fixade även fransarna och brynen i fredags, trots att fransförlängningen går mig på nerverna ibland är det väldigt skönt att slippa mascara och alltid ha fina och långa fransar. Utväxten though, oh my. Jag har tid för slingor under påsklovet, men vad tusan. Det ser inte illa ut framifrån i alla fall ;-)
 
Det har varit en tuff vecka, de nationella proven tog slut på exakt alla mina krafter. Trodde aldrig det skulle vara så mycket jobb med att planera inför NP. Det gick hur som helst bra, våra 9or var oerhört duktiga. Blev så stolt ♥
 
Största delen av helgen har gått åt att plugga, är halvvägs genom utbildning 2 till bröllopskoordinator. Har även hunnit med en del TV men that´s it. Imorgon börjar ännu en ny vecka, let´s go.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback