slide show

Work - save - travel - repeat

Detta citat vill jag förresten ska bli min nästa tatuering. 
 
Min senaste resa gick till:
Förutom Polen som jag var i en ett par dagar i oktober så har jag inte rest sedan sommaren, det är inte likt mig! Grekland vad den senaste resan. Strax efter Grekland var jag dock ett par dagar i Warszawa, det var en väldigt roligt weekend! 

Så ofta reser jag:
Ett par gånger om året, två solsemestrar under sommaren plus Polen. Sedan brukar det bli någon mer resa under årets gång, varierar lite vilken typ. Hade jag fått bestämma hade jag utöver två solsemestrar varje sommar även åkt iväg under jullovet och minst ett annat lov. 

Min drömresa går till:
New York men där är jag ju snart :-) Aruba är verkligen mitt drömresmål, finns ingenstans jag vill mer. 

Tre saker jag alltid packar med:
Mobilen, kameran och alla mina diabetessaker - annars är jag rätt körd. 

Det ultimata ressällskapet:
Min mamma är det ultimata ressällskapet. Vi är så himla lika hon och jag och de allra roligaste resorna är just med henne. Det spelar ingen roll om jag är 18 eller 25 år, varje resa blir lika rolig. Vi tycker om samma resmål, har liknande intressen och har helt enkelt väldigt roligt tillsammans. ♥

Den bästa resa jag har gjort:
Kan inte välja mellan två stycken, dels Dubai för att det var mitt drömresmål under en väldigt lång tid och det var magiskt att besöka. Kommer aldrig glömma Dubai och vill verkligen dit igen. USA med fotoresor står nog allra högst upp, jag är så glad att jag vågade resa iväg två veckor till andra sidan Atlanten och göra något jag aldrig tidigare gjort. De ställena vi besökte kommer jag aldrig glömma, det var en magisk resa. Mother nature från sin bästa sida. 

En inplanerad resa är:
Skrev om det i helgen men den närmaste är ju New York och sedan Spanien, Polen, Grekland och Österrike. Ett pang-reseår helt enkelt! Kommentarer
» Lena

Vad roligt att läsa dina svar! :)
Mamma är också en van resekamrat till mig, vi är så lika och skrattar non-stop tillsammans.
Så avis på alla dina resor ;)

Svar: Så himla underbart att ha det så kul med sin mamma <3
Carro


Kom ihåg


Trackback