slide show

Min långhelg

Är uppe tidigt idag, kunde inte somna om för vaknade med skyhögt blodsocker och mår riktigt illa. Jävla diabetes, hatar min sjukdom så mycket. 

Hur som helst, denna långhelg har verkligen gått alldeles för snabbt. 
(null)
I fredags hade jag en riktigt chill-dag. Vaknade upp och njöt av morgonen utan stress. Kollade faktiskt på två filmer i rad vilket aldrig händer. Midnight sun var den första jag såg och wow vilken film! Ni måste se den om ni inte gjort det. Jag storgrät, storyn gick verkligen rakt in i hjärtat. Har aldrig tidigare berörts av en film som den här, se den! Filmen var så bra att jag tvingade mamma att också se den så igår kollade vi på den. Hon älskade också filmen, visste väl det hehe. 

Den andra filmen jag såg var Everyday, ni vet den som gick på bio för ett tag sedan om en tonåring som vaknar i en annan kropp varje dag? Den var ganska bra men rätt märklig, sevärd i alla fall. 
(null)
Igår träffade jag Jack och brorsan. Jack har blivit så duktig på att cykla, ojoj som han trampar på. Min stora pojke ❤️
(null)
Idag har jag en del att göra. Jag måste sätta alla drygt 100 betyg idag, det är sista dagen imorgon. Som tur är har jag satt de flesta men behöver sätta de sista och titta igenom alla för att se att det stämmer. 

Därefter ska jag ta tag i lite rensning. Jag behöver sälja en del saker för att få in lite pengar till NY. Har en massa fina saker jag inte använder, dumt att bara låta det ligga. Tradera är bra, har sålt himla mycket där. 

På kvällen ska jag och mamma till Kristianstad för att äta. Det var barnens dag i Polen igår (är fortfarande mammas barn haha) så hon ska bjuda mig på middag 😊Kommentarer

Jag tjänade precis ihop över 800 genom att sälja på Tradera :D

Svar: Nice! Har också sålt en massa där :D
Carro

Midnight sun låter som en väldigt bra film! :D Mysigt med middag <3 Kram

Svar: Du borde verkligen se den, ny favoritfilm!
Carro

» Elin

Så mysigt hoppas du får en fin kväll!! :D

Svar: Tack detsamma! :D
Carro

Så mysigt!!

Svar: Jaa!
Carro

Tur att det är långhelg snart igen, hoppas betygssättningen går bra <3

Svar: Nu är alla betyg satta, så himla skönt!
Carro


Kom ihåg


Trackback