slide show

JULLOV

JULLOV! Så himla skönt, går knappt att beskriva. Det blev en bra avslutningsdag. Vi körde musikquiz, fikade & spelade kort. Jag älskar ju kortspel, vi han köra bubblan ett par rundor och eleverna älskade det. Vi bestämde att vi ska spela kort på första studiestödet i januari. Det är så härligt att hitta på sådant här med eleverna. Otroligt kul att följa från åk 7 till 9, så mycket som händer! Eleverna åkte hem kl 11 och jag stannade till 14.30 för jag kände att jag behövde jobba lite till så att det inte blir superstressad i januari. 
(null)
Hade på mig samma outfit som på bröllopet. Älskar klänningen med puffärmar och älskar verkligen det vackra halsbandet. Jag ogillar starkt halsband i vanliga fall, får typ lite panikkänslor av att ha något runt halsen så detta är det enda halsband jag använder. 

Jag känner mig riktigt, riktigt trött. Som en ballong som någon haft sönder, puuuuuf så var energin nere på noll. Jag ska verkligen inte göra mycket idag, imorgon och söndag. Bara vara hemma och återhämta mig vilket jag ser fram emot så mycket. På måndag måste jag förbereda en del innan julafton som är på tisdag. På onsdag kommer Jack och då ska vi fira jul med honom. Den 28e drar jag till Österrike, Alperna here I come. 



Kommentarer

Såå skönt för dig vännen, njut nu verkligen av lovet i massor!! Du är SÅ vacker <3

Svar: Jag ska verkligen försöka njuta!! Tack vännen <3
Carro

Åh så skönt med ledigt <3

Svar: Verkligen hur skönt som helst <3
Carro

Passa på att verkligen återhämta dig nu <3

Svar: Det ska jag göra! <3
Carro

Gud va mysigt :) njut å god jul

Svar: Känns verkligen så skönt! :)
Carro


Kom ihåg






Trackback