slide show

Ny kamera

I fredags köpte jag en ny kamera, jag har velat ha den ganska så länge så det var en riktigt härlig känsla att äntligen kunna köpa den. Det är en Canon, första gången för mig för min system är en Nikon. Detta är också en systemkamera men mindre storlek, jag köpte den främst för att ha med mig på resor då jag tycker att min system är för tung att bära med sig många gånger.
Tog med mig den ut på en liten tur igår, det var första gången jag varit ute sedan i fredags. Så himla skönt med friskluft! Bara kände hur alla bakterier flög långt iväg.
Jag tyckte ändå at bilderna blev helt OK, jag måste dock se till att lära mig kameran innan jag åker till New York, ska kolla på lite videos på Youtube tänkte jag, kameran har fått riktigt bra omdömen och utpekats som den perfekta resekameran så den måste ju vara bra tänker jag. 
 
Jag tog dock dessa bilder halvblind, jag vet inte exakt vad som händer med min syn ibland men det är superläskigt. Det är främst när jag haft högt blodsocker under en period vilket jag verkligen haft nu senaste veckan när jag varit sjuk, då ser jag helt plötsligt galet suddigt. Alltså jag ser verkligen inte alls klart utan allting är suddigt och jag kan inte fokusera blicken någonstans utan att bli helt snurrig i huvudet. Jag hoppas att blodsockret stabiliserar sig nu när jag håller på att friskna till för jag vill kunna se bra igen. Kommentarer

Vad kul med ny kamera och så fina bilder! Hoppas synen blir bättre och att blodsockret blir stabilt. :)

Svar: Tack så mycket! Det hoppas jag med :)
Carro

Fy så läskigt att inte kunna se något! Hoppas det löser sig snart! :D Bilderna blev superfina trots att du knappt kunde se! Kram

Svar: Ja det suger verkligen :( hoppas jag med! Tack och kram.
Carro

Otroligt vackra bilder, så duktig du är!! :)

Svar: Tack snälla :)
Carro


Kom ihåg


Trackback