slide show

Min helg

Har ni haft en bra helg? Det har jag! Helgerna är min chans att samla energi och vila upp mig. 

I fredags var jag kvar på jobbet till kl 19 (!!), var bara tvungen att få undan lite rättning. När jag kom hem var jag d ö d. Tror jag får ta i alla fall två sådana sena dagar denna veckan också. Betygen ska snart vara satta och jobbar man inte som lärare förstår man inte den ångesten, pressen och stressen. Jag har galet många betyg att sätta och galet mycket kvar att rätta. 
(null)
I fredags umgicks jag med familjen, jag och min bror tävlar lite om vem som kommer bli brunast hehe. Han leder.. 
Tycker ni att vi är lika? Jag har alltid hört att jag är så lik min mamma så jag har inte ens reflekterar angående brorsan. 

Idag ville jag bli lite brun så gick ut och la mig i solen 1 timme. Jag vet inte vad som händer men jag måste ha börjat få något slags soleksem. Jag blir alldeles rödflammig och så kliar det galet mycket sedan. Jag har alltid jag lätt för att bli brun och har inte behövt använda stark solfaktor men nu?? Kan inte ens vara i solen i 5 min. Vad ska man göra?:( 

(null)
Min neurolog fick återbud så imorgon måste jag åka till Kristianstad. När jag väl är där tänkte jag faktiskt prova på en ny frisörsalong. Mamma ska också färga håret där imorgon. Jag är supernervös men jag hoppas verkligen mitt hår blir ljust! 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback