slide show

Polen day 3

Vi hängde i mitt favoritshoppingcentrum hela dagen, nämligen Galaxy. Det är ett av de större här i Szczecin och väldigt bra utbud gällande affärer. Nu har de även öppnat Forever 21 så jag är lycklig. Det är ett väldigt fint, modernt men samtidigt mysigt köpcentrum.
Vi fikade, standard här i Polen för att fikan är magisk!!
Mitt i stor en enorm fontän, den är i alla fall fin.
Sen blev det såklart shopping. Här provar jag ett par alldeles för stora jeans, köpte de dock i mindre storlek. 
En shopaholic i Polen
 
Polen är verkligen ett underskattat land inte minst när det gäller shopping. I Szczecin finns i princip alla stora kedjor som finns i t.ex. London - Bershka, Pull & Bear, Forever 21, New Look och liknande. Priserna är så mycket lägre än i andra stora städer, maten är fantastisk och mycket billigare och det är bara så chill stämning här. Jag slår ett stort slag för Polen, är ni shoppingsugna - åk hit! Jag har shoppat för 10 000 och kommer att komma hem med en massa nya fina plagg (och skor heheh).
 
Imorgon ska vi hänga med mammas bästa kompis som drivet ett hotell vid havet en bra bit härifrån. Det ska bli roligt :-) 
 
Jag har sovit förjävligt de två senaste nätterna, har legat klarvaken till kl 04-05, jag förstår ingenting.. Jag har typ aldrig haft sömnproblem men jag kan verkligen inte somna. När jag väl lyckas somna vaknar jag cirka 10 gånger till under natten. Skitjobbigt verkligen :( Har riktigt obehagliga myrkryp i benen, restless legs kallas det även för. Det är så vidrigt att jag får panik i hela kroppen vilket leder till ännu större sömnproblem. Skit! 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback