slide show

Mer död än levande

(null)
Dagarna i Polen rullar på. Idag är vi inne på shoppingdag 5 (!!), även för mig som älskar shopping börjar det bli (väldigt lite) tröttsamt. Jag är as trött, dock har jag jättesvårt för att somna på natten, vet inte varför.. 

Jag är väldigt nöjd med min shopping, min plånbok är mindre nöjd och väldigt tunn för jag har 10 zloty kvar vilket är cirka 25 kr. Har gjort av med 10k under dessa fem dagar, nu känner jag mig ganska klar - bara lite småsaker kvar. Vi har varit i de allra flesta affärer som jag ville. 

Imorgon ska vi faktiskt pausa med shopping. Vi har bara lite små ärenden på morgonen och därefter ska vi bara hänga med morfar och äta middag här hemma. Har saknat hemlagad mat!! Det känns bra att umgås med morfar imorgon, även om han inte säger så mycket så är bara själva närheten viktigt. Morfar är verkligen inte social av sig, man får nästan dra ut ord från honom - där liknar han min bror enormt mycket. Med andra ord är det nästan omöjligt att hålla en konversation med morfar levande i mer än 5 sekunder, jag överdriver inte. På kvällen ska jag och mamma på bio, det är en årlig tradition vi har här i Polen. ❤️



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback