slide show

See you Cyprus

Idag åker vi till Cypern! Som jag längtat. Det har varit ett riktigt hektiskt år på jobbet och jag har egentligen jobbat och stressat alldeles för mycket. Jag har väldigt svårt att slappna av och varje sommar har det varit något, tentor efter sommaren jag varit nervös inför och behövt plugga på, VFU strul, examensarbete, körkortet och tankar om vart jag kommer att hamna när det gäller fast jobb. Denna sommaren behöver jag inte tänka på några tentor för jag är färdig med hela min universitetsutbildning, körkortet är mitt och jag har ett fast jobb att komma tillbaka till efter jobbet. Jag ska fokusera på mig själv och på att slappna av till 100% och det känns så bra i hela kroppen. Prestationsångesten som alltid gnager inom mig börjar sakna men säkert blekna lite nu under sommaren och det är en enorm lättnad. Vid havet är det enda ställe jag kan slappna av på, sådär på riktigt. 
 
Vi kommer att bo på ett helt nyöppnat hotell i Fig Tree Bay på Cypern. Jag har varit på Cypern en gång tidigare, då i Ayia Napa så det ska bli väldigt roligt att upptäcka ett nytt ställe. Hotellet välkomnade sina första gäster i juni i år så det är verkligen nytt. Det bästa av allt? Det är ett vuxenhotell med åldersgräns 16 år vilket innebär att det inte kommer vara en enda unge, barnfritt!! Så underbart. Avslappning till tusen. Finns typ inget värre än när barn skriker vid frukosten.. Stranden ligger verkligen vid hotellet. 
Det ser fantatiskt ut! Jag hoppas att vi blir nöjda :-)
 
Bilderna är lånade från Ving.se 
 
Jag har packat med mig bikinis, solkräm, en massa böcker och hörlurar. Det är så jag tänker spendera nästkommande sju dagar; på stranden med sol, bad, läsning och musik. Planet lyfter väldigt tidigt, 07 på morgonen - lär vara framme på hotellet vid 13 kanske? Vi hörs senare ikväll!Kommentarer

Så härligt, Cypern har jag varit på många gånger! :)

Svar: Cypern är oerhört fint :)
Carro

Åh vad underbart!!!! Så Härligt att du är färdig och kan slappna av och njuta till 100%. Ha det fantastiskt!!

Svar: Tack snälla, jag hade det hur bra som helst!
Carro

Oj så härligt, slappna av ordentligt och samla nya krafter till hösten!

Svar: Jag hade det hur härligt som helst! :)
Carro

» Maria

Ser superfint ut, hoppas du får det riktigt bra när du är där :)

Svar: Jag hade det toppen! :)
Carro

Det ser verkligen underbart ut! Njut och koppla av nu!

Svar: Det var en fantastisk semester! :)
Carro

Hoppas du får en helt fantastisk resa och verkligen får återhämta dig ordentligt! Kram!

Svar: Det var en superbra resa!:)
Carro


Kom ihåg


Trackback