slide show

En dag i Singapore

På vår tredje dag i Singapore stod shopping, mat och Singapore Flyer på menyn! Shoppingen i Singapore är verkligen dröm, där finns allt. Nästan för mycket malls för det blir lite jobbigt till slut för det tar aldrig slut haha.
Orchard Road heter den absolut bästa shoppinggatan i Singapore. Det är en flera kilometer lång gata och där finns dels en del affärer utomhus (tänk Oxford Street) men framför allt shoppingmall efter mall. Man går in i ett mall, är där någon eller några timmar och går vidare till nästa. Paragon hette detta och där gjorde jag mina bästa inköp.
Så himla fint med alla juldekorationer!
Hittade både till Marc Jacobs och KENZO, gissa om jag var in heaven.. Så mycket fint!!
Efter ett par timmars shopping tog vi en fika. Vi råkade hamna på ett svindyrt ställe men deras chokladmousse var riktigt god så det kändes ändå värt.
Sedan var det dags för mat. Vi hittade ett ställe som såg nice ut inne i ett mall. Mammas mat var god och när jag såg att de hade pulled pork burgare på menyn tänkte jag oh myy, måste ha. Tyvärr var den vidrig haha! Jag kunde verkligen knappt få ner det men ville inte säga något till mamma för då hade hon vägrat åka till Singapore Flyer så jag fick trycka ner maten och låtsas att den var god :-) Tyvärr känner mamma mig alldeles för bra så hon förstod min lögn, attans.
 
Detta var en riktigt bra dag i Singapore! Det man behöver vara beredd på är att det regnar i princip varje eftermiddag och då är det inget svenskt regn utan det är mer monsunregn, det ÖSER ner i en timme eller så, blir halvt översvämning på gatorna men torkar lika snabbt igen p.g.a. luftfuktigheten. Paraply rekommenderas! Och ett tak över huvudet där man kan vänta tills det slutar regna. 
 Kommentarer
» linda

underbara bilder! :)

Svar: Tack snälla! :)
Carro

Åh vad roligt med shopping och vilket mysigt ställe ni fikade på! :-D Kramis

Svar: Det blev en riktigt bra dag faktiskt :D kram!
Carro

Vilka coola bilder! :D

Svar: Tack :D
Carro

» sarah

aaa det är av koplande =) fina bilder och mycket fina saker och köpa

Svar: Tack du!:)
Carro


Kom ihåg


Trackback