slide show

Goodbye 2018

2018, ja hur ska man sammanfatta året? Det har varit ett ganska mediokert år, ingenting utöver det vanliga. Det har inte direkt varit några stora motgångar (mer än hälsan men den är ju som vanligt..) men inte heller några direkta framgångar. 
 
Det året till största delen kretsat kring har varit jobb, jobb och ännu mer jobb. Jag älskar verkligen mitt jobb, ingen dag är den andra lik och jag har helt fantastiska elever och en underbar mentorsklass som bidragit till så mycket skratt. Hur jag ska klara av att släppa dem till gymnasiet nästa år är ett stort mysterium, kommer sakna ihjäl mig <3 Dock vet jag att jag jobbat alldeles för mycket, det kommer inte att hålla i längden. Målet inför nästa år är att börja ta hand om mig själv mer. Under hela jobbåret känner jag mig som en hamster i ett hamsterhjul, varje dag är den andra lik. Det är rutiner som innefattar jobb, komma hem och jobba lite till, äta, titta på tv och sova. På helgerna är jag så slut att jag knappt orkar göra något, då vill jag bara vara hemma och samla energi. Mina sjukdomar tar väldigt mycket kraft från mig, jag orkar inte hitta på så mycket varken efter jobbet eller helgerna. Förutom jobbet, som jag älskar, lever jag för resorna som kommer. Det kommer bli väldigt tydigt i detta inlägg, att höjdpunkterna detta året har varit alla resor. Annars har det liksom inte hänt så mycket roligt. Läs och bedöm själva :-) 
I slutet av december 2017 åkte jag och mamma till Singapore. 
Vi firade med andra ord in år 2018 i Singapore. Det var verkligen en bra och häftig resa. Kolla bara utsikten, magisk. Dock måste nyårsafton ha blivit den störta failen någonsin i och med att det var monsunregn just den 31 december :-) Det som skulle blivit en fantastisk nyår blev ett helvete istället. Jag och mamma kunde inte ens stå bredvid varandra och önska gott nytt år utan mamma stod under taket och trängdes med hundratals människor och jag stod ute i monsunregnet för att se fyrverkerierna. Året började med tårar, bråk och en förstörd systemkamera & Balenciaga väska. Härligt, härligt. Minus nyårsafton var det i alla fall en väldigt bra resa och jag är så glad att jag besökt Singapore.
I april tatuerade jag mig, min allra första tatuering. Jag älskar den och den betyder väldigt mycket. 
Jag har umgåtts mycket med familjen, de får mig alltid att må bra.
Sommaren var väldigt bra. Sommarlovet började med en vecka i Polen. 
Därefter blev det en vecka på underbara Cypern, helt fantastiskt var det. 
Sommarkvällar med vänner <3
Underbara dagar med min favoritkille.
Älskade bästavän, roliga sommardagar. 
Sommaren fortsatte med en vecka i underbara Grekland. Lever fortfarande på minnena av denna härliga resa.
Sommarlovet avslutades på bästa möjliga sätt, en weekend till Warszawa och gå på Ed Sheerans konsert, magi och lätt höjdpunkten på detta år. 
Hösten har allra mest bestått av jobb, hann dock med en runda till Polen med hela familjen för att hälsa på morfar.
Spahelg i Mossbylund med ett gäng härliga kollegor från jobbet. 
Blev äntligen helt klar med min walk in closet, äkta dröm. 
Julen är den bästa tiden på året enligt mig och julafton blev supermysig. 
 
Hejdå 2018, jag är redo för dig 2019!



Kommentarer

Åh så himla fina bilder!

Svar: Tack finis!
Carro


Kom ihåg






Trackback