slide show

Magiska Ed Sheeran

Hej från Warszawa! 
Jag har det riktigt bra här. Warszawa har bjudit på galet bra shopping, långt över förväntan. Hade lätt rekommenderat Warszawa istället för t.ex. London om man är ute efter shopping! 

(null)
Idag var det dags för konserten jag väntat på i månader och anledningen till att vi åkte hit; Ed Sheeran. Ed var magisk, jag har ont i käkarna för att jag log konstant och jag fick gåshud flera gånger. Det går inte att beskriva med ord hur jäkla magisk han är. Hur man kan sjunga så rent live är en gåta, Ed har verkligen fått en Gudagåva. Han låter i princip exakt som på Spotify vilket är mycke, mycket ovanligt. 

Ingen playback här inte, inget band, inga bakgrundssångare utan Ed Sheeran, en gitarr och en mikrofon. Så simpelt det kan bli men även så underbart det kan bli. Jag har ju sett Ed en gång tidigare, i Stockholm men denna konserten slår lätt den tidigare. Arenan är enorm, det var 60 000 personer vilket skapade en riktigt mäktig känsla när alla sjöng med, dansade och applåderade. När han sjöng Perfect lös majoriteten med lamporna på mobilen och det var helt freaking magiskt, får rysningar bara av att skriva det, wow - lätt favoritstunden på hela konserten. Ed får 5 av 5 stjärnor, en äkta stjärna är han. 

Imorgon är våran sista dag här i Warszawa, åker hem tidigt på måndag. Imorgon ska vi leka turister, hittills är det enda vi besökt köpcentrum och dagens arena 😝



Kommentarer

Men ååh, så härligt & fantastiskt ju!

Svar: Underbart var det!
Carro

ED! ♥ Har gått på många konserter i mitt liv, men iiingenting slår Ed. Han är magisk!

Svar: Håller med dig helt! Älskade Ed <3
Carro


Kom ihåg






Trackback