slide show

Tattoo

Jag har en tatuering!! Är så glad att jag vågade, var rejält nervös. 

Jag är jättenöjd, den blev precis som jag hade tänkt mig. Det känns som en billig livförsäkring, händer det någonting kan man direkt se att jag har diabates. Det kan rädda mitt liv, det känns tryggt att ha den där. 
(null)
Det blödde en del men nu tycker jag att den ser fin ut. Jag ska se till att ta hand om den bra så att den läker fint. Har köpt en salva jag ska smörja med 5 gånger om dagen i några veckor. 

Gjorde det ont då? Ja det gjorde det, man ljuger nog om man säger att det inte gör ont. Jag hade bedövning, emlaplåster dock täckte det bara en liten bit, hade varit mycket bättre att köpa salva än plåster. Där bedövningen satt gjorde det helt okej ont, visst kändes det men ingen onormal smärta. När han sedan kom ner till stället där jag inte hade bedövning, fyfan vilken smärta 😝 Det var obehagligt, jag tyckte det kändes som att sticka med en nål och sedan dra nålen genom huden riktigt hårt. Det var dock bara att bita ihop och tänka på annat. Efter 20 min var den klar. Jag är dock (tyvärr) van vid smärta och rejäla migränananfall och min vidriga mensvärk gör galet mycket mer ont än en tatuering på handleden. Även botox är värre. 

Nöjd är jag ☺️💉Kommentarer

snyggt o praktiskt ...fin kram

Svar: Tack! Är väldigt nöjd med den :)
Carro


Kom ihåg


Trackback