slide show

Projekt; skapa mitt drömrum

 
Nu är rummet tömt på möbler! Så himla skönt att slänga ut brorsans alla gamla möbler och äntligen kunna börja sätta min plan i verk! Jag har fixat städhjälp till på tisdag och kort därefter är planen att rummet ska målas om och nytt golv ska läggas. Då kommer liksom grunden vara klar. Sen kommer det svåra.. Hur vill jag ha det?? Jag har verkligen ingen aning. Min walk in closet visste jag exakt hur jag ville ha, jag hade en klar bild i huvudet men gällande detta rum står det helt still. 

Prio nummer ett är att det ska bli ett slags kontor. Jag har ju beställt ett skrivbord där jag kommer att jobba. Rätta, planera och allt annat som har med jobbet att göra. En snygg skrivbordsstol behöver jag också inskaffa men sen då? Tom på idéer.. Här är lite inspobilder från Pintarest. 
Hjälp vad svårt?? Det enda jag vet är att jag vill ha en sådan där vit fluffig matta som på bilden. Ska jag ha säng eller bäddsoffa? Sänggavel? Eller kommer en säng ta upp alldeles för mycket plats? Ska jag ha bord? Stolar? Jag vill ha några hyllor på väggarna, likt de på bild nummer två. Nej jag har faktiskt ingen aning. 
 
Någon som har ett gäng härliga inspobilder att bjuda på? Eller någon som är nöjd med sitt rum och vill bjuda på "must have"? Jag skulle vilja ha ett så kallat goals rum, ett rum jag känner mig riktigt nöjd med. Stilrent, modernt, fräscht och ljust. Mer än så vet jag inte. 



Kommentarer

Så himla fin inredning!

Svar: Ja verkligen! Det är kul att inreda :)
Carro

» Sarah

Så himla roligt o fixa iordning hemma :)

Svar: Ja visst är det! :)
Carro


Kom ihåg






Trackback