slide show

Mode SS17 nelly.com

 
Ni som känner mig (och inte känner mig men läser min blogg) vet att jag älskar nelly.com. Väldigt mycket av min garderob kommer just därifrån. Nelly är så himla bra för att de har märkeskläder i alla möjliga prisklasser men också väldigt mycket budget, de har till och med sitt egna brand med kollektioner. Nelly.com bör ingen missa.
 
Rabble som jag har ett samarbete med ger dig just nu rabattkod på nelly.com. Klickar du HÄR så får du den! Passa på. Och kika in på rabble.se med jämna mellanrum för sidan uppdateras med nya koder ofta. 
 
SS17 närmar sig med stormsteg och det gör även modet inspirerat av vår. Under hösten vintern älskar jag att ha på mig jeans, helst med hål i och till det en stickad tröja, gärna Ralph Lauren.
 
här / 2 här / 3 här
Lyx 
Trots att våren närmar sig kan man ändå ha stickade mysiga tröjor och matcha med en söt kjol eller varför inte över en klänning? De två stickade tröjorna här ovan har jag och de tillhör verkligen de stora favoriterna i garderoben. Känns som om jag bor i de ibland.. men finns inget mysigare plagg! T-shirten är galet snygg, tror nästan jag måste klicka hem den. Provade i affären och den satt perfekt. Sailor style, sommar!
Morris tillhör ett annat av mina favoritmärken, hur vårig och pastellig är inte den rosa tröjan? Snyggaste färgen i vår! Morris finns häääär!
 
 
 
Här kommer ett kollage laddat med sommarwanties! Calvin Klein levererar! Bikinin är dösnygg, jag beställde den svarta här om veckan men hade gärna haft den i både rosa och vit också. 
Ska vi ta en minut till att prata om CK ryggsäckarna? Hur fina? Den gråa köpte jag innan Dubai, helt perfekt är den. Den rosa är i världens sötaste pastellfärg och den svarta är bara hot hot! Ska ni kanske ut och backpacka? Eller bara resa? Ryggsäck är ett måste då! 
 
Här är länken till Calvin Kleins underkläder/bikinis och r hittar ni ryggsäckarna.
Budget
Tre favoriter från Topshop. Älskar deras jeans, byxorna här ovan är lide udda men jag gillar! Topshop finns här.
 Kommentarer

Snyggt : )

Svar: Ja visst är det :)
Carro

» JoJo

åh så mycket snyggt! :D

Svar: håller med :D
Carro


Kom ihåg


Trackback