slide show

Shopping i Polen

Jag kan verkligen inte förstå varför fler inte åker till Polen för att shoppa! Polen är fortfarande billigt, har blivit mycket dyrare men jämfört med Sverige är det fortfarande billigt! Alla bra affärer finns om man vill shoppa budget, alla stora kedjor som Bershka, Pull & Bear, Zara osv osv som man kan hitta i andra storstäder. Maten är billig och god och det finns hur många shoppingcentrum som helst. Älskar Polen, kommer aldrig sluta åka dit ♥
 
Andra dagen fick jag välja vad vi skulle göra och jag valde shopping i största shoppingcentret Kaskada.
Vi började med och leta accessoarer inför bröllopet, handlade kläder och fikade. Denna chokladtårtan är goals!!
All fika i Polen är goals! Älskar dessa stunder, på ett café i Polen med bästa mamma. Är så himla glad att vi har så bra kontakt, har alltid så kul med henne.
Var inne och kollade på Gant skor men de två jag ville ha fanns inte i min storlek så det blev inget köp. Sen kollade jag på Ralph Lauren väskan, kolla så otroligt fin den är?? Velade fram och tillbaka men kom till sist fram till att den faktiskt är för liten, min dricka plus diabetessaker fick inte ens plats så då känns det ju som ett meningslöst köp eftersom att jag alltid bär med mig detta. Hade den bara varit lite större..
Favorit-sysselsättningen stavas s h o p p i n g. En kollega på jobbet berättade att hon brukar shoppa 10 timmar om dagen i USA, wow dröm! Vi shoppade väldigt många timmar i Polen :)
Och provade väldigt mycket kläder.. Jag köpte ett av plaggen på bilden, kan ni gissa vilket?
För att summera; en jättebra dag och jag saknar redan Polen.Kommentarer

Härligt att det var en lyckad shoppingupplevelse! :)

Svar: hehe jaa :)
Carro

Lät verkligen så härligt <3

Svar: ja <3
Carro


Kom ihåg


Trackback