slide show

Maria Montazami på flygplatsen

Hej på er!
 
Idag var en sjuk stressig dag, har nog aldrig stressat så mycket i hela mitt liv. Jag hann packa det mesta (glömde dock mitt bankkort hemma, vad är oddsen??). När vi var på flygplatsen i Malmö kommer det tre personer med sjukt många resväskor, jag tänkte bara shit vad mycket packning så kollar jag lite mer noga så är det Maria Montazami, hennes dotter Hanna och hennes son Nicolas. Jag ville egentligen inte störa men ville så gärna ta en bild så frågade och de var grymt trevliga! Hanna är såå vacker och Nicolas såg ju verkligen inte fel ut. 
 
De bor på samma hotell som vi och tog samma flyg som vi. Jag och Alexandra flög från Malmö till Stockholm, checkade in på ett hotell på flygplatsen och sen gick vi och åt på restaurangen som finns här. Nu ligger vi i en varsin säng på rummet och vi ska upp klockan 04.30. Klockan 6 ska vi träffa resten av gänget och sen åker vi mot USA!!! Kan inte fatta det, att det är dags. Vi landar i Los Angeles efter 18,5 timmes resa. Kommer döööö! Har dock med mig sömntabletter så ska faktiskt ta det första gången i mitt liv. 
 
Vi mellanlandar i London, har med mig datorn så vi hörs förhoppningsvis då. Annars hörs vi från USA! Galeeeet. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback