slide show

Kaos i mitt huvud

Hej på er!
 
Åh vad jag önskar att jag hade mer tid till bloggen.. Mer tid till att vara ute och fota, att känna den friska luften nu när det äntligen blivit lite minusgrader. Att bara få göra det jag känner för. Tyvärr har jag inte det - i några dagar till! Jag måste verkligen utnyttja de här dagarna som är kvar till MAX! Annars kommer jag helt enkelt inte klara utmaningarna som ligger framför mig.
 
Idag efter att jag kom hem från Kristianstad har jag verkligen pluggat mycket, framför allt nu på kvällen från 20 till nu. Jag vet inte varför men pluggar alltid bäst på kvällar/nätter? Det är inte bra för mitt huvud men what to do. Imorgon måste jag börja plugga direkt efter frukost (lunch för andra men jag vaknade vid typ 12 hehe). Ska nämligen försöka få klar ALL text till examensarbetet och sedan måste jag lägga några timmar på språkhistorian, åh fyfan den ger mig sån ångest. På torsdag ska jag till Helsingborg och få privatlektioner i språkhistoria, jag hoppas att killen är duktig så att jag äntligen kan få hjälp att klara tentan. Har nämligen fått hjälp av 4 olika lärare men ingen har kunnat förklara vilket gör mig ledsen och frustrerad. Hoppas innerligt på torsdag, killen är min sista chans!
 
Så ja, mitt liv är inte så kul just nu :) Jag har så mycket roligt att dela med mig av till er.. Nyår, alla bilder från Dubai, all ny shopping, bilder från julen, mina julklappar, bilderna från Köpenhamn, mina mål inför 2017, kommande resor.. Har jag glömt något? Kommentera gärna om jag skulle blogga om något som jag lyckas glömma.
 
Fram tills dess att jag mår lite mer tid bjuder jag på 3 bilder från Miedzyzdroje från i somras. Dagen som började i katastrof men slutade med succé. Vi missade den 8 timmars långa båtresan hem till Sverige efter 2 veckors semester i Polen, båten åkte två minuter innan vi kom.. Jag fick på riktigt damputbrott och grät, skrek och jag vet inte vad. Vi åkte då till Miedzuzdroje och spenderade 12 timmar där. Allt var fullbokat så vi fick inget hotellrum så med proppful bil med bagage underhåll vi oss i 12 timmar.
 
Bild 1 - från strandpromenaden
Bild 2 - kvällsunderhållning på "the walk" sjukt mys!! Killen var grym!
Bild 3 - en helt fantastisk målning som en ung kille ritade mitt framför oss på gatan med sprayfärg på fri hand!!!! Den tog cirka 5 minuter och jag blev verkligen helt förbluffad. Så sjukt sjukt sjukt fantastiskt vacker!! Jag köpte en liknande :)
 
Stay tunes för mer bilder från MZ. Puss!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback