slide show

FriyeyHelg!! 

Igår jobbade jag som vanligt och på fredagar är man ju trött så att säga. Efter jobbet mötte jag upp bestie och så fikade vi på espresso house & pratade en massa, mys! 

Jag vet inte riktigt vad som händer med mitt huvud nu, funderar på om botoxen slutat verka men det har bara gått 8 veckor och det ska ju hålla i 10 veckor men jag har äckligt ont varje dag. Morgon, dag & kväll. Fruktansvärt, mår skit. Botox den 30e, låt tiden gå fort! Hur som helst, ska äta lunch (frukost för min del ju) nu mer mamma, bror & Jack. Ikväll ska jag träffa några kompisar. Kommentarer

Hej Carro! Jag sitter just nu och rättar till mitt gymnasiearbete lite då jag har fått feedback från läraren. Hon skrev en kommentar om att jag skulle skriva vilken metod jag använt mig av? Jag har utförligt skrivit vilka böcker jag tagit faktan ifrån och att jag har använt mig av en dom från Tingsrätten (går juridiklinjen). Jag hittar inget på nätet och jag vet verkligen inte vilka metoder som finns? Den enda metoden jag hittar är vetenskaplig metod.. Hoppas du kan hjälpa mig!

Svar: Har du skrivit varför du använd de böckerna som du gjort? Att den är relevanta osv. Kvalitativ metod kan man använda om man har enkäter tex men du har "bara" böcker? Intervju är ju en annan metod men det kan man ju inte skriva om, om man inte har använt de metoderna.
Carro


Kom ihåg


Trackback