slide show

Botox, jobb & hamburgare

Och så var det måndag igen! Igår blev det en sen kväll, jag har ju gått klart lärareutbildningen som ni vet och på något konstigt sätt tyckte jag det verkade som en bra idé att plugga 4 distanskurser för det är ju bara positivt med mer kompetens. Det är ju något rektorer tar tillvara på & något som förhoppningsvis kan höja lönen. Så jag pluggar alltså 4 kurser på 7,5 poäng nu, heltid tillsammans. Igår fick jag ångra den idéen bittert då jag i förgår upptäckte att en hemtenta skulle vara inlämnad dagen efter och jag hade inte ens börjat, hade totalt missat den. Var ju på IKEA typ hela dagen så det blev lite stressigt men jag blev klar i tid. 
Idag jobbade jag som vanligt, åhh vad jag trivs på jobbet just nu! Varje morgon känns roligt att gå till jobbet, mina elever är helt underbara. Både helklassen jag undervisar men även min speciella undervisningsgrupp. Behövde gå tidigare från jobbet för att hinna till sjukhuset i Kristianstad. Råkade glömma min pump & blodsockerapparat i korridoren i skolan, hur lyckat?? Så kommer en av eleverna springandes och bara Carro!! Du glömde den här! Fina, fina tonåringar!! Att trivas på jobbet är verkligen allt, trivs man inte så suger liksom livet. 

Vid 15 hade jag tid hos neurologen för att få botox. Idag blev det 37 sprutor, mår lite smått illa när jag tänker på det. Det gjorde äckligt ont idag men min neurolog är världens bästa!! Han har typ blivit som en pappa haha? Jag har ju aldrig haft en pappa som bryr sig medan han frågar hur det går på både skola & jobb och får mig lugn på så sätt och då blir jag avslappnad inför sprutorna. 

Nu har jag precis ätit hamburgare på Gusto här i Kristianstad. Rekommenderas om man vill prova på något nytt :) tyckte det var helt okej gott! Kommentarer

Åh vad gott!

Svar: jaa!
Carro

» JoJo

burgaren ser såå god ut! :D

Svar: det var den! :D
Carro

Kan du tipsa om bra hotell i Grekland, Cypern och Spanien????? Vill verkligen dit på studentresa men hittar verkligen inget bra. Vart brukar du boka dina resor?? Allt är så dyrt. Brukar du ta all inclusive eller äter ni ute?? Vad är billigare? Hoppas på bra tips!!!! Ett inlägg om det hade uppskattats, för jag är helt lost! Tack på förhand

Svar: Lovar att fixa inlägg! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback