slide show

Back in the days

Jag hittade en massa bilder från back in the days nyss. De här bilderna är från 2008 och 2009, jag gick då på högstadiet och var jätteliten haha! Jag känner mig inte speciellt gammal nu heller - jag bor fortfarande hemma och jag är den absolut yngsta läraren på jobbet och kommer nog vara det framöver ett tag. Men de här bilderna togs ändå för ungefär 8 år sedan jag jag har ingen aning vart åren sedan dess har tagit vägen!
Jag och Betty på en Sebastian Krantz och Zara Larsson spelning. Zara Larsson var typ 8 här haha!!
På en fest.
Spexfotot i 9an.
Rut och jag, fina du!
Lite blandat från högstadietiden.
 
När jag kollar tillbaka hade jag en väldigt rolig ungdomstid ändå! Jag drack aldrig alkohol och det ångrar jag absolut inte. Hade många kompisar som jag ständigt träffade, jag var duktig i skolan, min bästa barndomskompis bodde fortfarande typ granne med mig, jag hade ingen migrän, vi var på björket på varje högstadiedisco haha och jag hade en rolig fritid! Sociala medier var inte speciellt inne och ingen hade smartphone. Jag är ändå glad att jag inte växte upp under smartphonetiden. 
 
Bildkvaliten är ganska kass för min kamera sög 2008 :)) En sak jag saknar är mitt hår! Det var så långt och tjockt :(Kommentarer
» Linda

roligt att se gamla bilder :)

Svar: ja det är alltid skoj :)
Carro

Hur många år är du nu? :)

Svar: jag är 23 :)
Carro


Kom ihåg


Trackback