slide show

0 stress, 0 press

Första gången på närmare 5 år (minus sommarlovet) som jag vaknar en lörag och känner 0 stress. Jag kunde sova hur länge jag ville utan att ha ångest över att timmarna som jag borde ha pluggat går FÖR JAG HAR INGET PLUGG! Jag tror jag kommer vara ovan vid denna typ av ledighet. 
 
Är det någon av er läsare som har hängt med här på bloggen sedan 2012, då när jag började mina universitetesstudier? Lämna gärna en kommentar då, anonymt funkar lika bra. Hade varit så kul att veta om någon av er hängt med här på bloggen genom alla mina utmaningar jag ställts inför, fram till nu att jag är klar :)
Den lyxen att bara kunna gå in på ving och kolla på resor, utan stress och press. Wow. Är så sugen på en resa till Mexico över nyår och letar just nu hotell. Vi får se hur det blir!Kommentarer

Jag har varit med :P Men shiet.. 5 år? Vart tar åren vägen? :D
Men grattis till "studentexamen" =D

Mellon börjar första helgen i februari =)

Svar: sjukaste!! tiden går så himla fort.tack snälla :D
åh längtar!
Carro

Men åh så underbart, bra jobbat!

Svar: tack snälla!
Carro

Hej! Jag har följt din blogg sedan 2012 och när jag läste ditt inlägg imorse om att du tagit examen så reste sig varje hårstrå på kroppen. SÅ HIMLA GRYM! Grattis, om det är någon som förtjänar det så är det du! Jag undrar bara hur det blir med språkhistorian? Har letat på din blogg men hittar inget om den. Har jag missat att du klarat den? Kram på dig!

Svar: Hej! Åh vad roligt att du hängt med så länge :) Tusen tack!! Känns riktigt bra. Jag gjorde språkhistorien i onsdags, nu väntar jag på resultat!Kram
Carro

Självklart har jag följt dig sötis!! Du är så duktig!! Puss <3

Svar: Love u!! <3
Carro

Shit vad snabbt dom måste rättat din tenta, alltså språkhistorian??

Svar: Snabbt som blixten
Carro


Kom ihåg


Trackback