slide show

Helvete

Tveksamt om jag någonsin mått så dåligt som igår och idag. Jag har haft stora problem mer halsen på sistone. Innan Dubai var jag sjuk, efter Dubai fick jag halsfluss, precis innan jul var jag sjuk igen där halsen testades och igår på jobbet började jag må riktigt kasst. Helst plötsligt fick jag bara galet ont i halsen. Jag gick och la mig strax efter 21 i hopp om att jag skulle må bättre idag men nej varför skulle jag?? Vaknade upp och kunde inte svälja. Har inte ätit något alls på hela dagen, går inte svälja för halsen känns som taggtråd. 

Men flitig (och dum) som jag är gick jag till jobbet ändå. Hade faktiskt ett jätteviktigt möte jag inte kunde missa. Men det var ju en sjukt tuff dag. Jag kunde knappt prata, rösten har nästan försvunnit och det är ju det man gör hela tiden som lärare; pratar och pratar. Blodsockret har under drygt 1 vecka varit katastrof så folk har skrivit att det kanske är infektion? Men jag mådde ju bra! Idag fick jag verkligen inte ner bs, låg på 17-20 heeeela dagen, mådde verkligen skit. Mamma ringde och sa att jag inte fick någon tid hos läkaren och då brast det för mig. Det i kombination med högt bs, att jag bara ville hem och sova och att jag mår rent ut sagt svindåligt. Tårarna började rinna när jag stod mitt i korridoren bland alla eleverna. Det var ju faktiskt lite lagom pinsamt nu när jag tänker efter. Jag har ju stora problem med migrän fast visar mig nästintill aldrig svag bland folk. Men idag med allt tillsammans så brast det bara och jag stod mitt i smeten och detta var 2 min innan jag skulle ha lektion. Eleverna, som jag känt i 5 veckor sprang fram till mig, frågade hur det var med mig & om de kan hjälpa till på något sätt. De sa att jag borde gå hem och vila upp mig men eftersom jag inte kunde ta mig hem stannade jag. Det var knäpptyst under hela lektionen, de såg att jag mådde skit och gjorde allt för att underlätta. Ni anar inte hur mycket det värmer hos mig, så fina på riktigt! ❤️️ En elev jag jobbar väldigt mycket med sprang till sin mentor och han berättade för henne att jag gråter och att jag nog mår dåligt. Åh.. 

Det syns väldigt tydligt på mig när jag mår bra och när jag mår dåligt. Jag är alltid annars så positiv på jobbet men idag mådde jag verkligen botten och det syntes direkt. Jag fick gå lite tidigare från jobbet och fick skjuts av en kollega till läkaren där jag till sist lyckades få en akuttid efter att ha skällt på receptionisten. Sa att det är helt sjukt att man inte ens kan få en tid till läkaren?! Läkaren hade kollat på min journal och direkt sagt att han vill träffa mig. 

Han var ganska bekymrad och trodde att det antingen är detta eller subakut sköldkörtelinflammation. Jag ska tillbaka på måndag och ta massa blodprov. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska överleva helgen.. mår helt jävla katastrof. Min hals!!!Kommentarer

Men hjälp så jobbigt! Vila i helgen, det är en order 😉

Svar: Har vilat hela helgen!!
Carro

» Johan

Usch, hoppas verkligen att det känns bättre redan idag! Ibland blir det bara för mycket sådär och det kan kännas dumt och pinsamt när man tänker på det, men att visa känslor är starkt tycker jag och alla elever verkar ju ha tagit det på bästa sätt. superfint! :)

SV: Haha ja, den var ju det, men nu är den här igen, helgen! ;)

Svar: Usch mår fortfarande riktigt dåligt :( Ja mina elever är verkligen såå fina!! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback