slide show

JAG SKA SE ED SHEERAN!

Idag klockan 11.00 svensk tid släpptes biljetterna till Ed Sheeran i Stockholm Globen den 30 mars. Jag har på mååånga år inte velat ha en biljett så mycket som den här! Ed Sheeran är min musikgud, hans röst är helt obeskrivlig. Finns ingen bättre manlig artist. 
 
Jag var på jobbet klockan 11 men låste in mig i ett klassrum, hade tagit med mig min Macbook och laddade! Jag har aldrig köpt konsertbiljetter såhär direkt när de släpps men anade att trycket kommer att vara stort. Kommer in 1 minut i 11, ställs i kö och skickas väldigt snabbt vidare till betalningen. JAG FICK 2 BILJETTER!!! Och faktiskt väldigt bra platser. Läktare A som förutom ståplatserna är läktaren närmast scenen, alltså omg! Sååååå glad. 
Ses SHEERAN!!!♥♥♥
 
Har lyckats boka flyg till Stockholm också, nu är det bara hotell som fattas. Flyget var dyrare än själva biljetterna till konserten, sjukt. Jag blev dock såå glad när jag fick tag i biljetterna och det smittade av sig på eleverna för även de blev glada för min skull, så himla goa tonåringar! En kille i 7an sa något i stil som "du lyckades få biljetter, när du väl vill ha något brukar du lyckas med det va?" Ehh har han redan lärt känna mig så bra på 1 månad haha? Ja jag brukar förr eller senare alltid få det jag vill, på ett eller annat sätt.
 
40 minuter senare klickade jag in mig till biljettförsäljningen igen och då fanns det inte en enda biljett kvar! Ed Sheeran sålde alltså ut hela Globen på cirka 30 minuter, så sjukt.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback