slide show

Jullooooov

JULLOV!!! đŸŽ…đŸœđŸŽ„đŸŽ…đŸœđŸŽ„

AlltsĂ„ wow, jag kan inte tro det. Idag fick jag jullov!! SĂ„ himla underbart. Vi hade en fin avslutning idag. Stunden i aulan var höjdpunkten, mina kollegor spelade upp en scen som speglar elevers typiska kommentarer under lektioner och jag skrattade sĂ„ jag grĂ€t. 

Jag fick ocksĂ„ en superfin present av tvĂ„ av mina 7or. SĂ„dant uppskatta enormt, jag blir varm i hela hjĂ€rtat. 
(null)

(null)

(null)
Oerhört gulligt, tack, tack! 

Det blev ocksĂ„ kramar hit och dit. Åh vad jag kommer sakna mina kĂ€ra elever under lovet. 

För nĂ€stan exakt ett Ă„r sedan skrev jag pĂ„ kontraktet för mitt nuvarande jobb. Min livs första tillsvidareanstĂ€llning. Jag var livrĂ€dd att jag inte skulle trivas. Att jag skulle hamna pĂ„ en skola jag inte kĂ€nner mig hemma i men den rĂ€dslan höll inte i sig lĂ€nge. Jag Ă€lskar min arbetsplats! Har vĂ€rldens hĂ€rligaste kollegor som alltid finns dĂ€r om det Ă€r nĂ„got. Vi kan skoja med varandra och prata allvar. Är man ledsen Ă€r det bara att gĂ„ till vem som och prata ut. Min chef Ă€r en fantastisk mĂ€nniska som uppskattar det jag gör vilket verkligen vĂ€rmer. Jag har ett gĂ€ng underbara elever. Jag peppar, pushar och tjatar - allt för att det ska gĂ„ sĂ„ bra som möjligt för dem. Men jag fĂ„r sĂ„ mycket tillbaka. SĂ„ mycket skratt och uppskattning. Det Ă€r en sĂ„dan chill stĂ€mning, vi lĂ€rare kan hĂ€nga ute i korridorerna och prata med eleverna. Skapa relationer, det ger sĂ„ himla mycket. NĂ€r de frĂ„gar hur mitt blodsocker ligger, hur jag mĂ„r, om de kan göra nĂ„got, Ă„h. Nej fantastiska elever, verkligen. 

Jag trodde aldrig att jag skulle trivas sĂ„ bra. Jag skulle verkligen inte vilja byta jobb nu. Vilken hĂ€rlig kĂ€nsla det Ă€r. Det bĂ€sta av allt Ă€r att jag kĂ€nner mig sĂ„ oerhört uppskattad och det Ă€r sĂ„ viktigt. Jag vet inte hur mĂ„nga gĂ„nger jag fĂ„tt höra att jag gör ett sĂ„ himla bra jobb, att andra lĂ€rare hör sĂ„ mycket positivt om mig frĂ„n eleverna. NĂ€r eleverna kommer fram och sĂ€ger att jag Ă€r en vĂ€ldigt duktig lĂ€rare. Det Ă€r sĂ„ viktigt att kĂ€nna sig uppskattad. Jag har tidigare jobbat pĂ„ stĂ€llen dĂ€r denna uppskattning inte förekom vilket Ă€r sĂ„ himla fel. För att utvecklas som person behöver man fĂ„ positiv uppskattning. 
(null)
Har Ă€ven lĂ€rt kĂ€nna denna personen, Ulrich kung. Vilken fantastisk och smart mĂ€nniska. Vi fick jĂ€ttebra kontakt redan första dagen han började. Idag slutade han tyvĂ€rr, kommer verkligen vara saknad. Av bĂ„de mig och elever. 

IgĂ„r var det match mellan 9orna och lĂ€rarna. Gissa vilka som vann bĂ„de innebandyn och handbollen? 😉 dock fick vi lĂ€rare hjĂ€lp av tre killar frĂ„n 8an som absolut lyfte laget! Det var hur som helst vĂ€ldigt hĂ€rlig stĂ€mning nĂ€r hela 7-9 och all personal var samlad. Jag har blivit tvingad att spela nĂ€st Ă„r, jisses haha.. 
(null)
Annars dÄ? Jag har skaffat iPhone X som Àr vÀldigt annorlunda frÄn alla tidigare modeller. Kameran Àr dock grym, kolla bilderna ovan??

(null)
(null)
SĂ„hĂ€r sĂ„g jag ut idag. 

Nu ska jag ta det lugnt. Har en arbetare hĂ€r hemma som ska fixa klart i mitt nya rum. SĂ„ spĂ€nnande!! 



Kommentarer

Kom ihÄg






Trackback